Usein kysyttyä

Missä Oz MAX sijaitsee?

Sijaitsemme Oulun Kaakkurissa, kätevästi moottoritien varrella. Kaakkurinkulma 4, 90410 OULU. Katso kartta.

Milloin Oz MAXin asiakaspalvelu on avoinna?

  • vastaanottomme on avoinna ma-to klo 15-20.
  • Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen info@ozmax.fi tai soittaa aukioloaikojemme puitteissa p. 044 775 3010.

Voinko tutustua Oz Maxin palveluihin ennen jäsenyyttä?

Voit halutessasi treenata kolme päivää veloituksetta. Kokeilu ei sido sinua mihinkään.
Tule tutustumaan!

Voit myös varata ajan henkilökohtaiseen salitutustumiseen suoraan palveluneuvojaltamme tai tule käymään asiakaspalvelussamme.

Kun ostan jäsenyyden verkosta, pääsenkö heti treenaamaan esimerkiksi kuntosalilla?

Liityttyäsi voit noutaa kulkuavaimen asiakaspalvelumme aukioloaikana, jonka jälkeen voit aloittaa treenaamisen vaikka saman tien. Muistathan, että kulkuavain on henkilökohtainen ja perimme siitä 10 euron pantin.

Miten voin maksaa jäsenyyteni? 

Voit maksaa OZ Maxin jäsenyyden nopeasti verkkokaupassamme verkkopankkitunnuksillasi tai Visa-, Visa Electron- tai MasterCard- korteilla. Verkkomaksamisen käyttöehdot. Asiakaspalvelussamme maksutapana käyvät:

  • Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli
  • Smartum-kortti
  • Tyky-kuntoraha
  • Tyky-Online
  • Sporttipassi
  • Virikeseteli ja -kortti

Mikä on Oz MAXin ikäraja?

Oz MAXin ikäraja on 14 -vuotta. Jäsensopimusta varten tarvitsemme alle 18 -vuotiaalta vanhempien suostumuksen.

En ole aikaisemmin käynyt kuntosalilla. Voinko silti aloittaa kuntosaliharrastuksen Oz MAXissa?

Oz MAXissa voit aloittaa treenaamisen turvallisesti. Tarjoamme jäsenillemme tarvittaessa puolentunnin veloituksettoman laiteopastuksen, jolla pääset alkuun. Lisäksi löydät verkkosivuiltamme valmiita kuntosaliohjelmia ja mikäli haluat yksilöllisempää valmennusta, voit hyödyntää personal trainer- ja valmennuspalveluitamme.

Ryhmäliikunnan puolella ammattitaitoiset ohjaajamme osaavat huomioida ensikertalaiset osallistujat. Ryhmäliikuntatarjonnastamme löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, joita suosittelemme rohkeasti kokeilemaan!

Miten Oz MAXin kulkujärjestelmä toimii?

Jäsenkorttina toimii kulkuavain, joka toimii liikuntakeskuksen jäsenen kulkutunnisteena. Kulkuavain on aina henkilökohtainen ja sen on oltava aina mukana tultaessa liikuntakeskukseen.

Keskuksen ollessa suljettu, pääset jäsenyystyypistäsi riippuen treenaamaan klo 05-24 välisenä aikana. Korttia näytetään ovilla oleviin lukijoihin ja mikäli jäsenyytesi on voimassa, ovet avautuvat.

Voinko ottaa lapseni mukaan, kun tulen kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille?

Tarjoamme jäsenillemme ilmaisen lastenhoitopalvelun. Ilmoitettuina aikoina lastenhoitaja on paikalla. Muina aikoina lapsen voi tuoda leikkimään huoneeseen itsenäisesti vanhemman vastuulla. Lue lisää täältä.

Onko Oz MAXissa pelkkää ryhmäliikuntajäsenyyttä?

Asiakkaidemme toiveesta, ryhmäliikuntajäsenyytemme sisältävät myös mahdollisuuden treenata kuntosalilla. Mikäli haluat kuitenkin maksaa vain siitä, mitä palveluita käytät, suosittelemme sinulle esimerkiksi Kymppimax -korttia eli 10 kerran sarjakorttia. Lisää jäsenyysvaihtoehdoistamme voit lukea täältä.

Onko Oz MAXissa saunaa?

Kyllä on! Jäsenillemme tarjoamme laadukkaat puitteet rentoutua treenin jälkeen.

Saunamme ovat lämpimänä:

ma-to klo 06-11:30
ma-pe klo 17-21
la 10-16
su 16-20:30

Otathan mukaan omat peseytymisvälineet. Meiltä löytyvät myös laadukkaat puitteet esimerkiksi yksityiseen saunailtaan, illanviettoon, tyky-päivään tai muuten vain rentoutumiseen omalla porukalla. Katso sauna- ja kokoustilojemme vuokrauksesta täältä.

Kuinka irtisanon jäsenyyteni?

Irtisanoutuminen tulee tehdä vastaanotossamme asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Mikä on jäsenyyden irtisanomisaika?

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus asiakkaan ja Liikuntakeskus Oz MAX Oy:n välillä voidaan irtisanoa milloin tahansa. Irtisanomisaika on yksi (1) täysi kalenterikuukausi. Määräaikainen sopimus on voimassa sitovan sopimuskauden ajan 12kk.

Peruskauden (12kk) jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana. Jäsenyyden irtisanomisaika peruskauden jälkeen on yksi (1) kalenterikuukausi. Mikäli jäsen haluaa päättää jäsenyytensä 12 kuukauden peruskauden päättyessä, on jäsenyys irtisanottava viimeistään yksi (1) kuukausi ennen peruskauden päättymistä.

Voinko tauottaa jäsenyyteni?

Jäsenyys on mahdollista tauottaa yhdeksi (1) kalenterikuukaudeksi yhden kalenterivuoden aikana. Tauotuksesta peritään toimistomaksu 10€. Taukokuukaudesta on ilmoitettava asiakaspalveluun viimeistään kuukautta ennen tauon alkua.  Sopimus ei voi päättyä taukoon. Voit myös vuokrata korttisi kätevästi vuokrapörssimme kautta.

Voinko keskeyttää jäsenyyteni?

Jäsenyys voidaan keskeyttää määräajaksi sairaudesta tai tapaturmasta johtuvan pitkäaikaisen (yli yksi kuukausi) harjoittelukyvyttömyyden, raskauden, armeijan tai sopimuskauden aikana alkaneen työttömyyden johdosta. Keskeytysaika ei vähennä sopimuksen peruskautta. Keskeytystapauksissa sen syystä on pyydettäessä esitettävä kirjallinen todiste.

Voinko tuoda ystäväni tutustumaan Oz MAXiin?

Jäsenellä on mahdollisuus tuoda liikuntakeskukseen vieras. Jäseneltä tai vieraalta ei peritä maksua yhdestä (1) vierailukerrasta. Vieraan voi tuoda vain asiakaspalvelun aukioloaikoina ja vieraan tulee täyttää vieraskortti. Jäsen on vastuussa siitä, että hänen kanssaan saapunut vieras noudattaa liikuntakeskuksen sääntöjä. Vieraalla on myös mahdollisuus hyödyntää 3 päivän ilmainen tutustumistarjous.

Voinko tuoda oman personal trainerin mukaan salille?

Kyllä voit!  Tällöin personal trainerilta veloitetaan kertakäynnin hinta (15€). Tulettehan paikalle asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Järjestääkö Oz MAX ryhmille tai yrityksille tilaustunteja tai virkistys- ja tykypäiviä?

Virkistys- ja tykypäiviä voimme järjestää toiveitanne kuunnellen. Meiltä löytyy monipuolisesti erilaisia  aktiviteetteja ja päivän päätteeksi voitte rentoutua yksityisissä sauna- ja kokoustiloissa. Tilaustunteja voimme järjestää laidasta laitaan. Lue lisää.

Onko Oz MAXissa yrityksille omaa yhteistyösopimusta?

Oz MAXissa voit sopia yrityksellesi veloituksettoman yrityssopimuksen. Sopimuksen ollessa voimassa, työntekijänne voivat liittyä Liikuntakeskus Oz MAXin jäseneksi ilman liittymismaksua (normaalisti 39€).

Tarjoamme kunnon buustia liikkumiseen myös työntekijöidenne kotijoukoille. Yrityssopimuksella työntekijänne ja heidän perheenjäsenet voivat kokeilla Liikuntakeskus Oz MAXin palveluita maksuttomalla viikon tutustumisella ennen liittymispäätöstä. Katso Oz MAXin yrityssopimustuotteet ja täytä sopimuslomake. Saat edut työntekijöidenne käyttöön välittömästi.

Saanko Oz MAXin jäsenenä jäsenetuja?

Oz MAXin jäsenenä saat erilaisia etuja yhteistyökumppaneiltamme! Edun saat näyttämällä jäsenkorttiasi. Lisäksi meillä Oz MAXissa on Oz MAX Premium -järjestelmä, jolla haluamme palkita teitä uskollisia asiakkaitamme.

Oz MAXin jäsenenä sinulla on jo tiettyjä etuja käytössäsi, mutta jäsenvuosien karttuessa myös etusi kasvavat! Katso Premium -edut täältä.