LASTENHOITO

Meillä on ilo tarjota jäsenillemme maksuton lastenhoitopalvelu. Ilmoitettuina aikoina lastenhoitaja on paikalla. Muulloin lapsen voi tuoda leikkimään huoneeseen itsenäisesti vanhemman vastuulla. Muistathan siivota jälkesi!

Tervetuloa leikkimään!

Oz MAXin lastenhoidossa piirretään, askarrellaan, luetaan, rakennellaan majoja ja katsellaan piirrettyjä. Lastenhoitajamme pitävät huolen lapsen viihtyvyydestä ja ovat reippaasti leikissä mukana. Huomaathan, että lastenhoito vaatii ajanvarauksen.

  • Tervetulleita ovat vaipattomat yli 1.5-vuotiaat lapset, jotka pärjäävät ilman vanhempia.
  • Vaippaa käyttävä, yli 1.5 -vuotias lapsi, voi tulla hoitoon vanhemman ollessa kuntosalilla. Vanhempi ei voi tällöin osallistua ohjatulle tunnille, sillä hoitajan on tarvittaessa tavoitettava huoltaja vaipanvaihtoa varten.

Ohjeet ja säännöt

  • Lasten tulee olla terveitä, liian flunssainen hoitoon/kouluun on myös liian flunssainen leikkihuoneeseen.
  • Hoito järjestetään 90min yhtä lasta kohden, yhden kerran päivän aikana.
  • Turvallisuussyistä omia eväitä ei voi tuoda.
  • Hoitoon jäävän lapsen vanhemman tulee pysytellä koko hoitoajan Oz MAXin tiloissa ja olla jatkuvasti henkilökunnan tavoitettavissa.
  • Henkilökunnalla on oikeus harkinnan mukaan olla ottamatta lasta hoitoon – Henkilökunnalla on oikeus pyytää vanhempaa noutamaan lapsi.
  • Ensimmäisellä kerralla lapsi tuodaan paikalle hyvissä ajoin, jotta vanhempi ehtii rauhassa antaa lapsen tutustua hoitopaikkaan.
  • Mikäli lapselle sattuu lastenhoitopalvelun aikana tapaturma, olen tietoinen siitä, että minulla pitää olla lapselle otettu tapaturmavakuutus tapaturmien varalle. Liikunta- ja viihdekeskus Oz MAX Oy ei ole vakuuttanut lapsia tapaturmien varalle.

Aukioloajat

Syksyn lastenhoidon aukioloajat 2.9.-22.12.

ma 16:45-20:15
ti 16:45-20:15
ke 16:45-20:15
to 16:45-20:15

Katso joulun ja uuden vuoden ajan poikkeusaukioloajat tästä

 

Varaa paikkasi

lastenhoito@ozmax.fi

p. 0447753010

Tervetuloa nauttimaan liikunnasta!

Sivuston toteutus:

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.