LASTENHOITO

Meillä on ilo tarjota jäsenillemme maksuton lastenhoitopalvelu. HUOM! Lastenhoito starttaa ma 8.7-2024. Lastenhoito heinäkuussa 2 kertaa viikossa vuoroviikoin ma ja ke sekä ti ja to. Lastenhoitaja paikalla 4 kertaa viikossa ma-to klo 16.45-20.00 välillä. Ilmoitettuina aikoina lastenhoitaja on paikalla. Muulloin lapsen voi tuoda leikkimään huoneeseen itsenäisesti vanhemman vastuulla. Viihtyvyyden parantamiseksi MUISTATHAN SIIVOTA JÄLKESI KÄYTÖN JÄLKEEN!

Tervetuloa leikkimään!

Oz MAXin lastenhoidossa piirretään, askarrellaan, luetaan, rakennellaan majoja ja katsellaan piirrettyjä. Lastenhoitajamme pitävät huolen lapsen viihtyvyydestä ja ovat reippaasti leikissä mukana. Huomaathan, että lastenhoito vaatii ajanvarauksen. Varaa aika suoraan varauskalenteristamme. Varausaika vaihtoehdot ovat 16.45-18.30 ja 18.30-20.00 valitse varaus kumpaan hoitoaika on pidempi. Esim, jos hoitoaikatarve klo 17.45-18,45, niin silloin valitset vaihtoehdon 16.45-18.30. Jos lapsia on enempi kuin yksi, tee varaus yhdelle lapselle kalenterista ja laita viestiä info@ozmax.fi

 • Tervetulleita ovat yli 1.5-vuotiaat lapset.
 • Vanhemman tulee käyttää lapsi käsien pesulla ennen lastenhoitoon tuloa.
 • Vaippaa käyttävän lapsen vanhempi voi osallistua myös ohjatuille tunneille, tällöin hänen täytyy jättää puhelinnumeronsa lastenhoitajalle, jotta voimme tarvittaessa soittaa vanhemmalle.

Ohjeet ja säännöt

 • Lasten tulee olla terveitä, liian flunssainen hoitoon/kouluun on myös liian flunssainen leikkihuoneeseen.
 • Hoito järjestetään max 90min yhtä lasta kohden, yhden kerran päivän aikana.
 • MAXimi lapsimäärä lastenhoidossa 10 lasta.
 • Turvallisuussyistä omia eväitä ei voi tuoda.
 • Hoitoon jäävän lapsen vanhemman tulee pysytellä koko hoitoajan Oz MAXin tiloissa ja olla jatkuvasti henkilökunnan tavoitettavissa.
 • Henkilökunnalla on oikeus harkinnan mukaan olla ottamatta lasta hoitoon – Henkilökunnalla on oikeus pyytää vanhempaa noutamaan lapsi.
 • Ensimmäisellä kerralla lapsi tuodaan paikalle hyvissä ajoin, jotta vanhempi ehtii rauhassa antaa lapsen tutustua hoitopaikkaan.
 • Mikäli lapselle sattuu lastenhoitopalvelun aikana tapaturma, olen tietoinen siitä, että minulla pitää olla lapselle otettu tapaturmavakuutus tapaturmien varalle. Liikunta- ja viihdekeskus Oz MAX Oy ei ole vakuuttanut lapsia tapaturmien varalle.
 • Ilmoitettuina aikoina lastenhoitaja on paikalla. Muulloin lapsen voi tuoda leikkimään huoneeseen itsenäisesti vanhemman vastuulla. Viihtyvyyden parantamiseksi MUISTATHAN SIIVOTA JÄLKESI KÄYTÖN JÄLKEEN!

Lastenhoidon aukioloajat

Lastenhoito kesälomilla 3,6-7,7.2024 välisen ajan.

Lastenhoito starttaa ma 8.7-2024. Lastenhoito heinäkuussa 2 kertaa viikossa vuoroviikoin ma ja ke sekä ti ja to.

Lastenhoitaja paikalla 4 kertaa viikossa: maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai. Tarkemmat aikataulut varauskalenterissa.

Voit tuoda lapsesi itsenäisesti leikkimään treenisi ajaksi lastenhoidon aukioloaikojen ulkopuolella vanhemman vastuulla.

Huolehdithan silloin, että siivoatte huoneen käytön jälkeen.

Varaa paikkasi suoraan varauskalenteristamme

Tervetuloa nauttimaan liikunnasta!