Etuja Yrityssopimuksella

Vireyttä ja työssä jaksamista

Hyvää kuntoa ja toimintakykyä ei voi varastoida, niitä on ylläpidettävä jatkuvasti. Tue työntekijöidenne liikkumista ja solmi yrityksellenne veloitukseton yrityssopimus Oz MAXiin. Sopimuksen ollessa voimassa, työntekijänne ja heidän perheenjäsenet voivat liittyä Liikuntakeskus Oz MAXin jäseneksi ilman liittymismaksua (normaalisti 39€). Ennen ostopäätöstä, työntekijänne ja heidän perheenjäsenet voivat kokeilla Liikuntakeskus Oz MAXin palveluita maksuttomalla viikon tutustumisella. Täyttämällä yrityssopimuksen, saat edut työntekijöidenne käyttöön välittömästi.

Liikunta vahvistaa sekä fyysisiä että psyykkisiä voimavaroja ja vähentää työntekijöiden sairastumista. Liikunnalla on keskeinen rooli työ- ja toimintakykyä uhkaavien tai heikentävien sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

– Työterveyslaitos 2018 –

Tee veloitukseton yrityssopimus

Sopimus on voimassa aina kalenterivuoden.

Yrityssopimustapauksissa sopijaosapuolet ovat liikuntakeskus ja jäsen yksityishenkilöinä. Yritys korvaa jäsenen harjoittelusta yrityssopimuksessa määritellyn määrän. Mikäli jäsen eroaa yrityssopimuksen alaisesta työpaikastaan tai yritys lopettaa yrityssopimuksen mukaisen osuuden maksamisen on jäsen viimekädessä vastuussa maksusuorituksista.

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.