Etuja Yrityssopimuksella

Vireyttä ja työssä jaksamista

Hyvää kuntoa ja toimintakykyä ei voi varastoida, niitä on ylläpidettävä jatkuvasti. Tue työntekijöidenne liikkumista ja solmi yrityksellenne veloitukseton yrityssopimus Oz MAXiin. Sopimuksen ollessa voimassa, työntekijänne ja heidän perheenjäsenet voivat kokeilla Liikuntakeskus Oz MAXin palveluita maksuttomalla viikon tutustumisella. Täyttämällä yrityssopimuksen, saat edut työntekijöidenne käyttöön välittömästi.

Liikunta vahvistaa sekä fyysisiä että psyykkisiä voimavaroja ja vähentää työntekijöiden sairastumista. Liikunnalla on keskeinen rooli työ- ja toimintakykyä uhkaavien tai heikentävien sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

– Työterveyslaitos 2018 –

Tee yrityssopimus.

Sopimus on voimassa aina kalenterivuoden.

Oz MAX jäsenyyksien sopijaosapuolet ovat Liikuntakeskus Oz MAX ja yrityssopimuksen tehneen yrityksen työntekijä yksityishenkilönä. Mikäli työntekijä eroaa yrityssopimuksen alaisesta työpaikastaan tai yritys lopettaa yrityssopimuksen, niin silloin työntekijän yrityssopimuksessa olevat edut loppuvat. Työntekijä on aina vastuussa omista jäsenmaksuistaan. Yrityssopimus ei sido yritystä työntekijöidensä jäsenmaksuihin ja sopimus on täysin veloitukseton yritykselle.

Suosittelemme yritystä informoimaan yrityssopimuksesta työntekijöilleen, jolloin työntekijät voivat käydä hyödyntämässä yrityssopimuksen edut itselleen asikaspalvelustamme ma-to klo 17-20 välillä.

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja Ehdot