Personal training

Motivoidu ja kehity henkilökohtaisella personal trainer -valmennuksella!

Oz MAXista Oulun Kaakkurista löydät huippujoukon ammattitaitoisia personal trainereita, sekä laadukkaat tilat valmennukseen kuin valmennukseen! Tutustu PT-tiimiimme ja tilaa ilmainen 15 min konsultaatio, jonka aikana selvitämme, kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tilaa konsultaatio täyttämällä lomake, minkä jälkeen valmentaja ottaa sinuun yhteyttä. Konsultaation tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Oz MAXin jäsenenä saat valmentajien palveluista -10% alennuksen. Voit tutustua jäsenyysvaihtoehtoihimme täältä. Jokaisella valmentajalla on oma hinnastonsa ja valmennussopimus tehdään suoraan valmentajan kanssa. Hinnastot löydät valmentajien omilta verkkosivuilta, joihin on suora linkki valmentajan esittelyn kohdalla. Voit myös tilata valmentajan laatiman kuntosaliohjelman suoraan verkosta! Ohjelma laaditaan toiveittesi mukaan yksilöllisyys huomioiden.

Oz MAXilla voit myös treenata ulkopuolisen valmentajan kanssa. Valmentajalta veloitetaan tällöin kertakäynnin hinta.

Tilaa ilmainen konsultaatio

Vakuutan antamani tiedot oikeiksi

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja Ehdot

Valmentajat

Mika Kankainen

Mika Kankainen

+358 451 242 632

Verkkosivut

Moi! Olen Mika Kankainen ja autan sinua erittäin mielelläni tavoitteissasi, olkoon sitten kyse painon pudotuksesta, kehon kiinteyttämisestä, tai vaikkapa voiman ja lihasmassan rakentamisesta. Olen valmentanut yhteensä 14 vuotta ja asiakkaitani ovat olleet mm. Kärppien liigajoukkue sekä Beach Volleyn maailmanmestari. Sen lisäksi satoja yksityishenkilöitä vuosien varrella. Erityisosaamisalueeni on voiman ja lihasmassan hankkimisessa sekä kehonkoostumuksen muokkauksessa. Arvojani ovat inhimillisyys, rehellisyys ja avoimuus, ammattitaito sekä yksilöllinen kohtaaminen.

Antti Talonen

Antti Talonen

+358 451 656 227

Verkkosivut

Antti on Trainer4You:n kouluttama kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Valmennuksissa korostuu asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet. Ohjelmia tehdessä pystyn ottamaan huomioon sinun toiveesi ja mahdolliset rajoitteet tai vammat, samalla ymmärtäen arkielämän haasteet. Tarjoan saliohjelmia, PT -palveluita sekä opastettuja tekniikkatunteja. Lähellä sydäntäni ovat voimannosto ja kuntosaliharjoittelu. Aina kun näet minut paikalla Oz MAXissa, älä ujostele moikata!

Lotta Lindström

Lotta Lindström

+358 404 105 963

Verkkosivut

Lotta on koulutettu ja lisensoitu personal trainer Oulusta. Hänellä on pitkä kilpailutausta yleisurheilusta ja uimisesta, sekä kokemusta lajikohtaisesta valmentamisesta.  Nykyään kuitenkin kuntosaliharjoittelu ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittäminen ovat vieneet sydämen. Valmennuksissa prosessi lähtee liikkeelle asiakkaan omasta tahdosta ja tavoitteista. Lotta on vahvimmillaan toiminnallisessa harjoittelussa, lihasmassan kasvattamisessa, kehonmuokkauksessa sekä liikkuvuuden kehittämisessä. Olit sitten vasta-alkaja tai jo harrastelija, uskon pystyväni auttamaan sinua tavoitteissasi tai tarvittaessa luomaan sellaisen.

Anu Junnila

Anu Junnila

+358 405 939 330

Verkkosivut

Anulla on yli 15 vuoden kokemus valmentajana toimimisesta! Hänen erityisalaansa ovat kestävyysharjoittelu, kuntoutus, sekä mentaalivalmennus. Hän auttaa sinua kaikissa liikkumiseen ja ravintoon liittyvissä asioissa. Anun vapaa-aikaan kuuluu vahvasti oma aktiivinen urheilun harrastaminen mm. triathlonissa ja maasto-sekä ampumahiihdossa. Mikäli kaipaat valmentajaa, joka auttaa sinua monella eri osa-alueella sekä ottaa kokonaisuutesi huomioon yksilöllisesti tule reilusti juttusille tai laita s.postia. Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta! Anulta voit varata myös hieronta-aikoja.

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.