Työhyvinvointi ja virkistyspäivät

Haluatko järjestää täysin uniikin tykypäivän tai virkistyspäivän, joka on räätälöity yrityksesi tarpeita silmällä pitäen? Oz MAX tarjoaa työntekijöillesi tiimihenkeä nostattavan toimintapäivän, jonka sisältöön voit itse vaikuttaa!

Päivä voi sisältää esimerkiksi ryhmäliikuntatunteja laajasta repertuaaristamme aina Functional Circuitista rullailuun ja BODYPUMP:iin. Rantalentistä tai muita biitsilajeja voit pelata Oulun Beach Volleyn tiloissa!

Miltä kuulostaisi esimerkiksi Zumbatunti kesäisissä tunnelmissa hietikolla? Myös asiantuntijapalvelumme ovat käytössäsi, mikäli haluat sisällyttää päivään esimerkiksi palautumiseen, motivaatioon tai ravitsemukseen liittyviä luentoja.

Tarvittaessa järjestämme myös kuntotestauksia ja Inbodymittauksia. Energisen päivän päätteeksi, voit rentoutua yksityisissä sauna- ja kokoustiloissamme.

Haluatko järjestää virkistyspäivän henkilökunnallesi tai napata useamman tilaustunnin? Täytä oheinen lomake ja ilmoittaudu mukaan!

Olen kiinnostunut tilaustunneistaOlen kiinnostunut tykypäivistä

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja Ehdot

Sivuston toteutus:

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.