Viking Training Oulu

Viking Training on suunnannäyttäjä toiminnalliseen treeniin, aivan kuten riimukompassi Vegvisir, jonka kantaaja löysi perille läpi myrskyn ja huonon sään. Viking Training ohjaa oikeaan suuntaan elämän aallokossa.

Jo viikinkiaikaan sotilaat harjoittelivat monipuolisesti yhdistäen taito-, voima- ja kestävyysharjoittelua, joka vastaa nykypäivänä toiminnallista harjoittelua. Tähtäin on siinä, että harjoittelu tekee sinusta terveen, vahvan ja hyväkuntoisen. Harjoittelun kaikkia osa-alueita ohjaavat toiminnallisen harjoittelun toimintaperiaatteet, jotka luovat vahvan pohjan Viking Training harjoittelulle.


Sopii kaikille!

Konseptin tunnit sopivat kaikille kuntotasosta ja iästä riippumatta. Harjoitukset on suunniteltu niin, että niitä voidaan helpottaa tai vaikeuttaa liikkujan tason mukaan. Treeneissä käytettäviä liikkeitä, välineitä, kestoa, vastusta, toistojen määrää ja ympäristöä vaihdellaan jatkuvasti. Monipuoliset treenit pitävät harjoittelun mielekkäänä.

Haluatko Sinä kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi, polttaa rasvaa sekä parantaa elämänlaatuasi? Aloita treenaaminen kanssamme Viking Training Oulussa, emme jätä ketään yksin.

Tervetuloa viikinkien joukkoon!

Tuntikuvaukset

Viking Training

Tunnilla yhdistyy voima- ja kestävyysharjoittelu. Voimaosio sisältää voimailun perusliikkeiden tekniikkaa. Kestävyysosiossa harjoitellaan oman kehon painolla ja hyödynnetään toiminnallisen salin välineistöä. Vaikka tunnilla tempo on tekijänsä mukainen, tällä tunnilla jokainen pääsee haastamaan itsensä. Viking Training -tunti on yhdistelmäharjoittelua parhaimmillaan. Jokainen treeni on erilainen ja kohdistettu vartalon lihaksistoon eri liikesuunnat huomioiden.


Viking Circuit

Näillä tunneilla syke nousee ja rasva palaa! Tunneilla yhdistellään sekä välineillä että omalla kehon painolla tehtäviä harjoitteita kiertoharjoitteluna. Tunnilla tehdään erittäin monipuolisia liikkeitä, joissa kehitetään voimaa, liikkuvuutta sekä kestävyyttä. Tunnin tarkoituksena on tukea osallistujan yleistä valmiutta selviytyä paremmin arkielämän haasteista sekä tukea suorituskyvyn kehittymistä.


Viking Kahvakuula

Viking kahvakuula -tunneilla syke nousee, rasva palaa ja saat treenattua kerralla koko vartalon läpi erilaisilla kahvakuulan voimaliikkeillä. Kehität voiman lisäksi tekniikkaa ja liikkuvuutta.


 

Varaa tunti