Hae lahjakortti hierontaan asiakaspalvelusta ma-to klo 17-20

Hieronta ja fysioterapia

Klassinen- ja urheiluhieronta

Hieronta rentouttaa, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja erilaisin manuaalisin tekniikoin. Tarjoamme Oz MAXissa klassista hierontaa ja urheiluhierontaa. Hieronnan tavoitteet määritellään yhdessä asiakkaan kanssa.

Muut palvelut

Vauvahieronta

Vauvahieronnalla voidaan pidentää unia, parantaa unen laatua ja rytmejä
. Hieronnalla voidaan vahvistaa immuunipuolustusta sekä lisää lapsen tyytyväisyyttä. Lisäksi vauvahieronta helpottaa tehokkaasti vatsavaivoja ja rentouttaa koko kehoa
.

Hoitoesteet: Kuume, antibioottikuuri, tulehdustilat.

Hieronta kestää noin 30min, mutta aikaa varataan 45 min. Hieronta tehdään vauvan ehdoilla. Ikäryhmä 2 viikosta-1 vuoteen.

Hierojina toimii Marjo Pajuluoma 045 7 873 1905 ja Hannele Kokko 045 2306664

Varaa aika

Fysioterapia

Fysioterapeutit auttavat ja opastavat tuki- ja liikuntaelinoireiden hoidossa ja hoitavat kehon erilaisia kiputiloja. Menetelminä käytetään terapeuttista harjoittelua sekä manuaalista terapiaa. Ydinosaamistamme ovat etenkin tuki- ja liikuntaelimistön vammojen ja kiputilojen hoito ja kuntoutus.

Yleisimpiä hoidon ja kuntoutuksen aiheita

 • Selkärangan kipuoireiden hoito ja kuntoutus
 • Nivelien kipuoireiden hoito ja kuntoutus
 • Lihasten ja muiden pehmytkudosten fysioterapia
 • Jänne- ja sidekudosvaurioiden fysioterapia
 • Hermopinteiden hoito ja kuntoutus
 • Migreenin, niskahartiaseudun oireyhtymän sekä asentohuimaksen hoito
 • Hieronta
 • Kinesioteippaus ja tukiteippaukset
 • Akupunktio ja laitehoidot (laser, TENS, NEMS)
 • Faskiakäsittelyt
Varaa aika

Hemmotteluhoidot

Hemmottele kehoasi ja mieltäsi kokonaisvaltaisest esim. kuumakivihieronnalla!

Varaa aika

Hinnasto

Klassinen- ja urheiluhieronta

 • 30 min 25 €
 • 45 min 36 €
 • 60 min 45 €
 • 75 min 52 €
 • 90 min 62 €
 • 105 min 70 €
 • 120 min 80 €

Vauvahieronta

 • 45 min 45 €

Raskausajan hieronta

 • 90 min 62 €

Fysioterapia/fysioterapeuttinen hieronta ja muut hoidot

 • Fysioterapia 60 min 55 €
 • Akupunktio 30 min 40 €
 • Laserhoito 30 min 40 €
 • Fibrolyysihoito 30 min 40 €
 • Kinesio-/urheiluteippaus 15 min 20 €
 • Hieronta 90 min 65 €
 • Hieronta 60 min 50 €
 • Hieronta 45 min  45 €
 • Hieronta 30 min 35 €

Hemmotteluhoidot

Kuumakivihieronta 55 min 65 €

 • Rentouttaa kehoa ja mieltä. Kivien lämpö jää kehoon vielä pitkäksi aikaa hoidon jälkeen.

Intialainen päähieronta 25 min 35 €

 • Rentouttaa ja hellii kireää mieltä. Sopii hyvin myös raskaana oleville.

Rentouttava niskan, kasvojen ja pään alueen hemmotteluhieronta 45 min 45 €

Ajanvaraus

Varaa aika helposti netistä. Voit myös olla yhteydessä suoraan ammattilaiseemme viestillä tai voit joko käydä tai soittaa asiakaspalveluumme  p. 044 775 3010  ma-to klo 17-20.

Varaa aika

Hierojat ja fysioterapeutit

Mika Toivainen

Mika Toivainen

040 5721989

Fysioterapeutti (AMK, EFT)

manuaalinen terapia, tuki- ja liikuntaelin fysioterapia, urheilufysioterapia, neurologinen fysioterapia, akupunktio, laserhoito

Olen Mika Toivainen! Olen toiminut yli 15 vuotta fysioterapeuttina ja teen myös eläinfysioterapiaa. Tarjoan manuaalista terapiaa, tuki- ja liikuntaelin fysioterapiaa, urheilufysioterapiaa, hierontaa, neurologista fysioterapiaa, akupunktiota ja laserhoitoa. Asiakkaat otan vastaan yksilönä ja kartoitamme yhdessä, kuinka voin sinua parhaiten auttaa

 

Marjo Pajuluoma

Marjo Pajuluoma

045 78731905

Koulutettu hieroja

Klassinen-ja urheiluhieronta, erikoistunut kivunhoitoon. Vauvahieronta.

Olen Marjo Pajuluoma. Tarjoan Oz MAXissa klassista- ja urheiluhierontaa. Olen erikoistunut kivunhoitoon, mutta myös esimerkiksi kilpauimarit luottavat osaamiseeni. Tarjoan lisäksi myös vauvahierontaa! Varaa aika ja katsotaan kuinka voin auttaa sinua parhaiten

Elias Pohjola

Elias Pohjola

045 8809012

Koulutettu hieroja

Klassinen- ja urheiluhieronta, trigger-käsittely ja passiivinen venyttely.

Valmistuin hierojaksi 2018 syksyllä. Hierojan hommat aloitin kevytyrittäjänä kunnes siirryin Oz MAXiin. Hierojana minua motivoi asiakkaan olotilan helpottaminen ja auttaminen. Se fiilis kun saan helpotettua asiakkaan vaivaa ja hän lähtee tyytyväisenä, on palkitseva. Lisäksi oma kiinnostus liikuntaan ja hyvinvointiin motivoi tässä hommassa. Hieronnan toteutan asiakkaan vaivaan sopivaksi, kuitenkin asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Reetta Harjunen

Reetta Harjunen

050-435 3939
Koulutettu hieroja,
Klassinen hieronta ja nivelten liikkuvuuden edistäminen
Lähihoitaja
Olen Reetta Harjunen. Rempseä ja iloinen nuori nainen Laukaasta.
Lukion jälkeen lähdin opiskelemaan hierojaksi, sillä halusin sellaisen ammatin, jossa voin auttaa ihmisiä. Valmistuin elokuussa 2017 hierojaksi Jyväskylän hierojakoulusta. Sittemmin Ouluun muutettuani jatko-opiskelin lähihoitajaksi.
Hierojan hommia olen tehnyt kevyt yrittäjänä lähihoitajan työn ohella asiakkaiden kotona kiertäen ja saanut kokemusta erilaisista asiakkaista.
Omien harrastuksieni kautta myös kokemusta kuntosalilla treenaamisesta ja ratsastuksesta.
Tarjoan Oz Maxissa hierontaa. Käytän monipuolisesti erilaisia hierontaotteita ja venytyksiä tarvittaessa. Hierojana olen napakka, mutta rauhallinen ja asiakkaan toiveita kuunteleva!

 

Camilla Mellenius

Camilla Mellenius

040 8442464

Fysioterapeutti (AMK)

Hei.

Olen fysioterapeutti (AMK) Camilla Mellenius. Oma vahvuuteni fysioterapeuttina on naisten fysioterapiassa, mutta mielelläni autan kaikkia asiakkaita ikään ja sukupuoleen katsomatta. Olen lisäksi kouluttautunut lähihoitajaksi sekä käynyt jalkojen hoidon ammattitutkinnon.
Omat harrastukseni ovat kamppailu urheilun parissa sekä kuntosali harjoittelussa. Minulle tärkeää on liikkuva ja toimiva keho ja tätä viestiä haluan tuoda myös lempeästi esille omassa työssäni.
Fysioterapeuttina olen kannustava ja jokaisen omat lähtökohdat huomioon ottava. Minulle asiakkaan tarpeiden kuuntelu ja hyvinvoinnin edistäminen ovat avain asemassa. Yhdessä asiakkaan kanssa pyrimme löytämään jokaiselle yksilöllisen tavan kuntoutua ja voida hyvin.
Esa Krokberg

Esa Krokberg

044 3630606
Koulutettu hieroja
Klassinen hieronta ja urheiluhieronta, nivelten mobilisointi  ja passiiviset venytykset, intialainen päähieronta
Valmistuin hierojaksi Oulun sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksesta keväällä 2013 ja siitä lähtien hierojan töitä tehnyt päätyökseni. Monipuolisella liikunnalla on aina ollut iso merkitys elämässäni. Kuntosalitreenaustakin suht säännöllisesti jo vuodesta 1994.
Teen klassista/urheiluhierontaa. Nivelten mobilisointia ja passiivisia venytyksiä tarpeen mukaan. Intialainen päähieronta onnistuu myös.
Hannele Kokko

Hannele Kokko

045 2306664
Koulutettu hieroja
Klassinen- ja urheiluhieronta, kivun hoito, nivelten mobilisointi, raskausajan hieronta, vauvahieronta
Valmistuin hierojaksi syksyllä 2018 ja olen sen jälkeen suorittanut hieronnan erikoisammattitutkinnon. Lisäksi olen hankkinut lisäkoulutusta raskausajan hieronnasta ja vauvahieronnasta. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja (valm. 2011) ja olen käynyt myös Personal Trainer opinnot vuonna 2014. Oma kiinnostukseni terveyteen ja hyvinvointiin ajaa minua eteenpäin. Hierojan työssäni hyödynnän omaa ammattitaustaani ja kiinnostusta liikkumiseen, ja vammojen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Urheilutaustaa löytyy useasta eri lajista mm. lentopallosta, ratsastuksesta, juoksusta, voimanostosta.

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.