Meille valmentajaksi

Oz MAX on avannut ovensa kaikille personal trainereille! 

Tee meille Pt-jäsenyys ja aloita valmentaminen ilman suurempia sitoumuksia. PT-jäsenyys pitää sisällään oikeuden käyttää Oz MAXin tiloja, Inbody 770 -mittalaitetta, PT -huonetta ja kuntosalivälineistöä!

Valmentajana sinulla on oikeus omatoimiseen treenaamiseen Oz MAXissa ja käytettävissäsi on myös koko kattava ryhmäliikuntavalikoimamme. Kauttamme saat näkyvyyttä valmennuspalveluillesi, sillä avustamme markkinoinnissa ja ilmoitamme kaikki PT -jäsenemme verkkosivuillamme. Mikä parasta, katon alta löydät rutkasti valmista asiakaskuntaa! Saat myös tuoda ulkopuolisia asiakkaita treenattavaksi. Heiltä veloitamme kertakäynnin hinnan.

  • PT -jäsenyys 250€ + alv/kk

10 kerran valmennuskortti oikeuttaa valmentajan kymmeneen valmennuskertaan Oz MAXissa. Valmentajan kortilta veloitetaan 1 käyntikerta/asiakas. Kortti ei pidä sisällään PT -jäsenyyden etuja. Mikäli valmennettava ei ole Oz MAXin jäsen, veloitetaan häneltä normaali kertakäynnin hinta tai hän voi ottaa Oz MAXiin asiakkaille tarkoitetun Kymppimax -sarjakortin tai jäsenyyden.

  • 10 kerran valmennuskortti 100€ + alv. Kortin voimassaoloaika on 4kk.

Kiinnostuitko? Sovi tapaaminen ja jutellaan lisää!

Jyrki Autio
jyrki.autio@ozmax.fi
p.  +35840 846 3107