Tilaa kuntosaliohjelma

Henkilökohtaisesti - sinua varten

Tilaa kuntosaliohjelma

Kuntosaliharjoittelun aloittaminen saattaa tuntua oudolta ja jopa pelottavalta. Teenkö liikkeet oikein? Mitä yleensäkään salilla tekisin? Miten laitteita käytetään? Mikäli nämä asiat mietityttävät sinua, suosittelemme saliohjelman hankkimista. Personal Trainereidemme yksilöllisesti tekemät saliohjelmat saavat sinut takuulla innostumaan salitreenistä ja saat varmasti tuloksia. Ohjelma suunnitellaan henkilökohtaisesti juuri sinulle ja se perustuu esitietolomakkeessa täyttämiisi tietoihin.

Kuntosaliohjelma 1- jakoinen 60€ Yhdellä ohjauksella 110€ Kahdella ohjauksella 160€ Ohjausaika yksi tunti
Kuntosaliohjelma 2- jakoinen 79€ Yhdellä ohjauksella 129€ Kahdella ohjauksella 179€ Ohjausaika yksi tunti
Kuntosaliohjelma 3- jakoinen 95€ Yhdellä ohjauksella 145€ Kahdella ohjauksella 195€ Ohjausaika yksi tunti
Kuntosaliohjelma 4- jakoinen 119e Yhdellä ohjauksella 169e Kahdella ohjauksella 219e Ohjausaika yksi tunti
Kuntosaliohjelma 5- jakoinen 129e Yhdellä ohjauksella 179e Kahdella ohjauksella 229e Ohjausaika yksi tunti

Muutama nyrkkisääntö matkallesi

Jakoisuus: tarkoittaa sitä, kuinka moneen eri harjoitukseen lihasryhmät jaetaan. Esimerkiksi yksijakoisessa tehdään yhden treenipäivän aikana koko vartalon lihakset läpi. Kaksijakoisessa tehdään esimerkiksi 1- päivänä alavartalo ja 2- päivänä ylävartalo. Kolmijakoisessa voidaan tehdä esimerkiksi 1- päivänä jalat, 2- päivänä rinta ja kädet ja 3- päivänä selkä ja olkapäät, jne. Valmentaja voi ehdottaa sinulle jakoisuutta tai vaihtoehtoisesti voit myös itse esittää toiveesi ohjelman jakoisuudesta.

Progressiivisuus: jotta harjoittelu olisi progressiivista ja nousujohteista, ohjelmaa tulisi päivittää 8-12 viikon välein.

Kysy neuvoa: Älä jää pohtimaan kysymyksiä yksin, vaan kysy rohkeasti neuvoa. Yksittäisen valmennustapaamisen hinta alkaen 69e. (Hinta valmentajakohtainen) Voit kysyä lisätietoja myös laajemmista valmennuspaketeistamme.

Täytä lomake ja tilaa ohjelma. Huomioithan, että täytetty esitietolomake on ostopäätös.


  Kuntosaliohjelma 1- jakoinen (60€)Kuntosaliohjelma 1- jakoinen / yhdellä ohjauksella (110€)Kuntosaliohjelma 1- jakoinen / kahdella ohjauksella (160€)Kuntosaliohjelma 2- jakoinen (79€)Kuntosaliohjelma 2- jakoinen / yhdellä ohjauksella (129€)Kuntosaliohjelma 2- jakoinen / kahdella ohjauksella (179€)Kuntosaliohjelma 3- jakoinen (95€)Kuntosaliohjelma 3- jakoinen / yhdellä ohjauksella (145€)Kuntosaliohjelma 3- jakoinen / kahdella ohjauksella (195€)Kuntosaliohjelma 4- jakoinen (119€)Kuntosaliohjelma 4- jakoinen / yhdellä ohjauksella (169€)Kuntosaliohjelma 4- jakoinen / kahdella ohjauksella (219€)Kuntosaliohjelma 5- jakoinen (129€)Kuntosaliohjelma 5- jakoinen / yhdellä ohjauksella (179€)Kuntosaliohjelma 5- jakoinen / kahdella ohjauksella (229€)


  Mika KankainenAntti TalonenHilma SääskilahtiVoitte suositella minulle ohjaajaa


  Tietosuoja: Vakuutan antamani tiedot oikeiksi ja hyväksyn ehdot ja tietosuojaselosteen. Tilattu ohjelma on ostopäätös.

  Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja Ehdot

  Valmentajat

  Mika Kankainen

  Mika Kankainen

  +358 451 242 632

  Verkkosivut

  Moi! Olen Mika Kankainen ja autan sinua erittäin mielelläni tavoitteissasi, olkoon sitten kyse painon pudotuksesta, kehon kiinteyttämisestä, tai vaikkapa voiman ja lihasmassan rakentamisesta. Olen valmentanut yhteensä 14 vuotta ja asiakkaitani ovat olleet mm. Kärppien liigajoukkue sekä Beach Volleyn maailmanmestari. Sen lisäksi satoja yksityishenkilöitä vuosien varrella. Erityisosaamisalueeni on voiman ja lihasmassan hankkimisessa sekä kehonkoostumuksen muokkauksessa. Arvojani ovat inhimillisyys, rehellisyys ja avoimuus, ammattitaito sekä yksilöllinen kohtaaminen.

  Antti Talonen

  Antti Talonen

  +358 451 656 227

  Verkkosivut

  Antti on Trainer4You:n kouluttama kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Valmennuksissa korostuu asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet. Ohjelmia tehdessä pystyn ottamaan huomioon sinun toiveesi ja mahdolliset rajoitteet tai vammat, samalla ymmärtäen arkielämän haasteet. Tarjoan saliohjelmia, PT -palveluita sekä opastettuja tekniikkatunteja. Lähellä sydäntäni ovat voimannosto ja kuntosaliharjoittelu. Aina kun näet minut paikalla Oz MAXissa, älä ujostele moikata!

  Hilma Sääskilahti

  Hilma Sääskilahti

  0408382882

  Hei, Olen Hilma Sääskilahti. Personal traineriksi ja liikuntaneuvojaksi olen valmistunut 2019. Kun kaipaat apua kuntosalille, elämäntapamuutoksiin, ravintoasioihin, ota yhteyttä! Valmentajana olen kannustava, empaattinen, jämäkkä ja ammattitaitoinen. Yhteistyössä minulle tärkeitä arvoja ovat motivoituneisuus, luottamus ja hyvät sosiaaliset taidot. Autan sinut mielelläni tavoitteisiisi.