Pienryhmät ja kurssit

KUNTOSALISTARTTI -pienryhmä ti 13.8.

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharjoittelun turvallisesti, tehokkaasti ja oppia treenaamaan kuntosalilla omatoimisesti? Tämä valmennus sopii myös Sinulle, joka olet käynyt jonkin verran salilla ja haluat parantaa osaamistasi saliharjoittelussa. Lähde mukaan kuntosalistarttiin, opit perusteet ja tekniikat ohjatusti kokeneen personal trainer valmentajan ohjauksessa. Saat harjoitusohjelman ja 4 tuntia ohjattua valmennusta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä

 

KORSETTI KUNTOON -pienryhmä ke 14.8.

Kaipaatko vahvempaa ja kiinteämpää keskivartaloa? Tai kenties kipeytyvätkö selkä tai hartiat? Tässä Sinulle ratkaisu! Korsetti kuntoon ryhmässä paneudutaan keskivartalon tukilihaksiston vahvistamiseen ja ryhdin parantumiseen. Tämä ryhmä sopii sekä naisille, että miehille ja myös synnyttäneille äideille.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä

 

TAVOITTEET TODEKSI -pienryhmä ke 14.8.

Tuntuuko siltä, että et saa aloitettua suunnittelemiasi asioita tai tavoitteesi eivät toteudu? Oletko aina uudelleen aloittamassa ja kerta toisensa jälkeen? Eipä hätää, sillä nyt Oz MAXissa alkaa pienryhmävalmennus, josta saat avaimet onnistumisen tielle. Valmennuksen aikana opit paljon uutta itsestäsi ja tavoitteidesi asetteluun sekä siihen miten saavutat Sinulle tärkeät asiat. Tässä valmennuksessa pyritään lisäämään osallistujien henkistä hyvinvointia ja jaksamista niin arjessa kuin työssä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä

 

 

IlmoittautuminenKylläEn


Hyväksyn sopimus- ja varausehdot

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja Ehdot

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.