Pienryhmät ja kurssit

Tule tutustumaan ja ihastumaan painonnostoon ilmaistreenissä la 17.4 tai la 24.4.2021 klo 14-15!

Paikkoja rajattu määrä, joten ole nopea ja varaa paikkasi 17.4ja 24.4 oleville ilmaistreeneille tmitaneliollila@gmail.com (huom. voit varata ainoastaan yhden ilmaistreenipaikan jommalle kummalle päivälle, jotta mahdollisimman moni pääsisi kokeilemaan.)

Painonnostossa kilpaillaan tempauksessa ja työnnössä. Vaikka kilpailutilanteessa nostetaan vain kahta eri nostolajia, niin painonnoston harjoittelu on kokonaisvaltaista ja monipuolista. Painonnosto todella mielekästä, mutta myös haastavaa!
Painonnosto pienryhmässä harjoitellaan painonnostoa, kukin ryhmäläinen omalla tasollaan! Eli ryhmä on tarkoitettu kaiken ikäisille -ja tasoisille! Pienryhmän koko max 9!
Pienryhmän valmentajana toimii painonnoston nuorten ja yleisen sarjan Suomenmestari Taneli Ollila.
“Jos pitäisi valita joku voimailumuoto, jota ei kannata alkaa tekemään ilman valmennusta niin se olisi painonnosto”
Pienryhmän hinta 139e/kk! Hintaan kuuluu treenit lauantaisin klo 14-15 ja henk. koht. ohjelmointi. Jokainen pienryhmäläinen saa 10e alennuksen jokaisesta henk. koht. valmennuksesta Tanelin kanssa!
Pienryhmän on tarkoitus pyöriä ympäri vuoden ja siihen voi ilmoittautua tmitaneliollila@gmail.com vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan! Ryhmä starttaa 1.5.2021!

Ilmoittautuminen    KylläEn


    Hyväksyn sopimus- ja varausehdot

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja Ehdot

    Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.