Pienryhmät ja kurssit

Painonnostokoulu ke 8.5. alkaen

Painonnosto on voimailulaji, joka kehittää voimaominaisuuksien lisäksi myös nopeutta, koordinaatiokykyä, liikkuvuutta ja ketteryyttä. Liikkeiden oikeaoppisen tekniikan oppiminen on tärkeää heti ensimmäisillä kerroilla. Oz MAXin painonnostokoulussa opit tekniikat ja pääset treenaamaan hyvässä porukassa ammattitaitoisen, painonnosto-ohjaaja Aleksi Kortesalmen johdolla! Aika: 2 x/viikossa: ke klo 19 ja pe klo 18. Ensimmäinen harjoituskerta ke 8.5. klo 19:00. Lue lisää täältä.

Hyvän olon pienryhmävalmennus – Ryhmä on täynnä!

Oletko vasta aloittamassa harrastusta liikunnan parissa ja tunnet itsesi hieman epävarmaksi? Vaihtoehtoja on paljon, mutta mistä aloittaa? Hyvän olon pienryhmävalmennus tarjoaa sinulle matalan kynnyksen startin liikunnallisempaan elämään ja eväät pidempiaikaiseen elämäntapamuutokseen. Valmennuksessa tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin, kuntosaliharjoitteluun ja liikkumiseen yksin tai ryhmässä. Kaiken toiminnan taustalla on lempeä lähestymistapa ja perehtyminen liikuntaa tukeviin tekijöihin, kuten lepoon ja ravintoon. Lue lisää täältä.

 

IlmoittautuminenKylläEn


Hyväksyn sopimus- ja varausehdot

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.