Liity nyt jäseneksi!

Saat heti PIN-koodin, jolla pääset treenaamaan!

Jäsenyydet

Oz MAX jäsenyys

Oz MAX jäsenyys

39,90
Oz MAX jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva sopimus ja laskutetaan 4 viikon välein. Ei liittymismaksua.
Oz MAX jäsenydellä voit treenailla ma-su klo 05-24 välillä. Oz MAX jäsenyys sisältää ryhmäliikuntatunnit, sisäpyöräilyt sekä kuntosalit ja toiminnallisen salin. Oz MAX jäsenyys sisältää myös ilmaisen lastenhoitopalvelun sekä virtuaalitunnit.

Päiväajan jäsenyys

Oz MAX päivä

29,90
Oz MAX päivä jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva sopimus ja laskutetaan 4 viikon välein. Ei liittymismaksua.
Sinulle, joka haluat edullisemman vaihtoehdon ja sinulla on mahdollisuus harrastaa päiväsaikaan. Pääset sisälle ma-su klo 05.00-16.30 välillä, ei poistumisaikaa. Oz MAX päivä jäsenyys oikeuttaa kuntosalit, toiminnallisen salin, virtuaalitunnit sekä sisäpyöräilytunnit ja ryhmäliikuntatunnit, jotka alkavat ennen klo 16.30.

Kerta ja sarjakortit

1 kertakäynti PIN-koodilla

12
Kertakäyttöinen PIN-koodi, joka oikeuttaa yhdelle (1) henkilölle yhden (1) treenikerran Oz MAX;iin

KymppiMAX

89
Kymmenen kerran sarjalippu, voimassa 6 kuukautta. Oikeuttaa kuntosaliin, sekä kaikkiin ryhmäliikuntatunteihin. KymppiMAX kulkiessasi tarvitset myös kulkuavaimen (hinta 10€). Jos sinulla ei vielä ole kulkuavainta, voit käydä ostamassa sen asiakaspalvelustamme ma-to klo 17-20.00

Oz MAX viikko

25
1 viikon jäsenyys Oz MAX;iin. Ostettavissa asiakaspalvelusta ma-to klo 17-20 välillä.

Jäsenenämme saat erilaisia etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Kaikissa Oz Maxin jäsenyyksissä on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Ellet ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin,   kun perut jäsenyytesi 14 päivän sisällä liittymisestäsi.  Valitse mieleisesi jäsenyys ja liity nyt.

OZ MAX jäsenyys

Sisältää kuntosalit, toiminnallisen salin, sisäpyöräilyn, ryhmäliikuntatunnit, virtuaalitunnit sekä lastenhoitopalvelut.

Vaivaton pääsy kuntoiluun PIN-koodilla

Jos haluat heti treenaamaan, niin voit ostaa haluamasi liikuntatuotteen kätevästi verkkokaupastamme ja saat PIN-koodin sähköpostiin. PIN-koodi avaa kuntosalimme ovet helposti ja astut sisään motivoivaan treeniympäristöön.

Nouda kulkuavain 2 viikon sisään asiakaspalvelustamme sen aukioloaikoina ma-to klo 17-20.

Toistaiseksi voimassaoleva

Oz MAX jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva sopimus, jossa irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi.

Laskutus

Suosittelemme e-laskutusta. Voitte käydä aktivoimassa e-laskutuksen verkkopankistanne. (E-laskutuksen voi aktivoida verkkopankista tilaamalla e-laskuja laskuttajalta: Liikunta- ja viihdekeskus Oz MAX Oy / Ropo Capital. Verkkopankki kysyy asiakasnumeroa laskun kohdistamiseksi oikealle henkilölle. Jos haluat laskun paperisena, veloitamme paperilaskusta 5€ laskutuslisän, e-laskutuksesta ei tule laskutuslisää.

Jäsenyyden voit laittaa tauolle

Jäsenyyden voi laittaa tauolle 1-3 kuukaudeksi kerrallaan. Taukomaksu on 5€/kk jokaiselta alkavalta kuukaudelta. Tauosta tulee ilmoittaa viimeistään yhtä kalenterikuukautta ennen tauon alkua.

Tauottaminen ja hyvitykset eivät lyhennä mahdollista sopimuksen määräaikaa eikä sopimus voi päättyä taukoon.

Jäsenyyden irtisanominen

Irtisanoutuminen tulee tehdä vastaanotossamme asiakaspalvelun aukioloaikoina tai sähköpostilla info@ozmax.fi. Kulkuavain tulee palauttaa 7vrk sisällä jäsenyyden päättymisestä. Palauttamattomasta kulkuavaimesta lähetämme 10€ laskun.