Kuntosali Oulussa

Kolme eri kuntosalia tukemassa harjoitteluasi.

Laadukas kuntosali Oulussa

Ihmisen keho on luotu liikkumaan. Lihaskunnon ja -voiman kehittäminen on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta tärkeää. Oz MAX on monipuolinen kuntosali Oulun Kaakkurissa. Oli tavoitteenasi kehittää perus- ja lihaskuntoasi tai haastaa kehoasi toiminnallisen harjoittelun parissa, tarjoamme sinulle laadukkaat puitteet kolmen eri salin voimin: kuntosali, vapaapainosali ja toiminnallinen sali odottavat sinua!

Kolme eri kuntosalia tukemassa harjoitteluasi

Yli 2000m2 tilamme Oulussa tarjoavat sinulle kolme eri salia, joiden puitteilla takaamme sinulle monipuolisen treenin, olit sitten vasta-alkaja tai kokeneempi treenaaja. Meiltä löydät tilat vapaapainoharjoitteluun, laadukkaat lämmittely- ja kuntosalilaitteet sekä kaiken, mitä tarvitset toiminnalliseen harjoitteluun.

Lisäksi tarjoamme ammattitaitoisen henkilökunnan tuen ja valmennuksen, jotta voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi turvallisesti ja tehokkaasti.

Kuntosali Oulussa juuri sinulle

Jos etsit kuntosalia Oulusta, joka tarjoaa laadukkaat tilat ja monipuoliset harjoitusmahdollisuudet, Oz MAX on oikea paikka sinulle. Voit harjoitella meillä itsenäisesti tai osallistua ohjattuihin tunteihin ja ryhmäliikuntaan. Olemme avoinna joka päivä ja tarjoamme joustavat jäsenyydet, jotta voit treenata juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Tule tutustumaan Oz MAXin kuntosaliin Oulussa ja aloita matkasi kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia!

Kuntosali

Laadukas kuntosali Oulussa

Kuntosaliltamme löydät luotettujen tuotemerkkien, kuten Gym80-, Matrixin sekä Technogymin lämmittely- ja kuntosalilaitteet.

Vapaapainosali

Vapaapainosali Oulussa

Täältä löydät runsaasti käsipainoja, levypainoja ja tankoja sekä painonnostolavan vapaapainoharjoittelua varten. Tilasta löydät myös boulderointiseinän, kisapenkkejä, Davidin- ja Technogymin pure strenght laitteita, sekä mm. Goljatin Super Hack kyykky -laitteen.

Toiminnallinen sali

Toiminnallinen sali Oulu

Toiminnallinen harjoittelu on päivän sana! Toiminnallinen sali sisältää monipuoliset välineet oman kehon painolla suoritettaviin harjoitteisiin. Tutustu myös Viking Trainingiin!

Suosittelemme kuntosaliharjoittelua tukemaan

Oma kuntosaliohjelma on oiva lisä tukemaan aloittelevan kuntosalitreenaajan harjoittelua ja erinomainen keino ylläpitää harjoittelumotivaatiota, vaikka salilla käyminen olisikin sinulle jo tuttua. Oikeanlainen ohjelma lisää treeniin suunnitelmallisuutta ja auttaa sinua saavuttamaan tuloksia.

Ammattilaiset tukenasi

Tuntuuko, että treenisi junnaa paikoillaan tai kaipaatko ammattilaisen tukea harjoitteluun? Tiedätkö, kuinka ravitsemus ja lepo vaikuttavat treeniisi? Henkilökohtainen valmennus on prosessi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Personal trainerin valmennuksessa voit luottaa siihen, että maksimoit treenin hyödyt, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi treenaaja.

Tutustu täältä valmentajiimme ja tsekkaa myös ryhmävalmennuksemme!

Nappaa tästä kuntosaliohjelma!

Aloittelijan perusohjelma 1.

Lataa pdf-versiona Aloittelijan Perusharjoitusohjelma ja katso oheisesta videosarjasta miten liikkeet suoritetaan.

Perusohjelma 1.

Lataa pdf-versiona Perusharjoitusohjelma ja katso oheisesta videosarjasta miten liikkeet suoritetaan.