Pienryhmät ja kurssit

Vauvatreeni ti 5.2. -26.3.

Vauvatreeni -tunnit ovat aikuisen ja alle vuoden ikäisen lapsen reipas liikuntatuokio ja hauskaa yhdessäoloa! Liikunnalla kehitetään niin vanhemman, kuin vauvan fyysisiä ominaisuuksia ja koetaan yhdessä onnistumisen tunteita!  Tunnit toteutetaan kurssimuotoisesti ti 5.2. alkaen  klo 11-11:45. Tunteja järjestetään yhteensä seitsemän kertaa ja ovat kestoltaan 45 minuuttia. Mukaan ovat tervetulleita lapset, jotka ovat alle vuoden ikäisiä ja jaksavat kannatella päätään (noin 3kk-1v). Lue lisää täältä.

Viking Training Fatburner Bootcamp 21.1.- 18.3.

Kaipaatko kehosi kesän jälkeen viritystä syksyä ja talvea varten? Haaveiletko timmistä ja vahvasta vartalosta? Viking Training Fatburnet Bootcamp  -ryhmävalmennuksella  saat ammattilaisten laatiman valmennuskokonaisuuden, joka tähtää rasvanpolttoon sekä suorituskyvyn edistämiseen toiminnallisen harjoittelun keinoin! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta toiminnallisesta- tai saliharjoittelusta ja voit osallistua valmennukseen riippumatta fyysisen kunnon tasostasi. Valmennus starttaa ma 21.1.2019 klo 18 Oz MAXin toiminnallisessa salissa. Ilmoittautuminen to 17.1. mennessä. Lue lisää täältä.

Pakara- ja keskivartalo VOL2 pienryhmä ke 23.1.- 20.3.

Tämän valmennuksen aikana saat eväät keskivartalon ja pakaroiden tehokkaaseen treenaamiseen, vahvistat kehoasi ja tehostat suorituskykyäsi. Kahden kuukauden aikana tulet huomaamaan muutoksen myös peilikuvassa. Valmennus starttaa ke 23.1. klo 19:00 Oz MAXin toiminnallisessa salissa. Ilmoittautuminen ma 21.1. mennessä. Lue lisää täältä.

IlmoittauminenKylläEn


Hyväksyn sopimus- ja varausehdot