Pienryhmät ja kurssit

Pakara- ja keskivartalo pienryhmä to 11.4.-6.6.2019

Tämän valmennuksen aikana saat eväät keskivartalon ja pakaroiden tehokkaaseen treenaamiseen, vahvistat kehoasi ja tehostat suorituskykyäsi. Kahden kuukauden aikana tulet huomaamaan muutoksen myös peilikuvassa. Valmennus starttaa to 11.4. – 6.6.2019 (helatorstaina 30.5. ei harjoituksia) klo 19:30 Oz MAXin toiminnallisessa salissa. Lue lisää tästä ultratehokkaasta intensiivivalmennuksesta täältä.

Hyvän olon pienryhmävalmennus – Ryhmä on täynnä!

Oletko vasta aloittamassa harrastusta liikunnan parissa ja tunnet itsesi hieman epävarmaksi? Vaihtoehtoja on paljon, mutta mistä aloittaa? Hyvän olon pienryhmävalmennus tarjoaa sinulle matalan kynnyksen startin liikunnallisempaan elämään ja eväät pidempiaikaiseen elämäntapamuutokseen. Valmennuksessa tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin, kuntosaliharjoitteluun ja liikkumiseen yksin tai ryhmässä. Kaiken toiminnan taustalla on lempeä lähestymistapa ja perehtyminen liikuntaa tukeviin tekijöihin, kuten lepoon ja ravintoon. Lue lisää täältä.

Vauvatreeni – ryhmä on täynnä!

Vauvatreeni -tunnit ovat aikuisen ja alle vuoden ikäisen lapsen reipas liikuntatuokio ja hauskaa yhdessäoloa! Liikunnalla kehitetään niin vanhemman, kuin vauvan fyysisiä ominaisuuksia ja koetaan yhdessä onnistumisen tunteita!  Tunnit toteutetaan kurssimuotoisesti ti 5.2. alkaen  klo 11-11:45. Tunteja järjestetään yhteensä seitsemän kertaa ja ovat kestoltaan 45 minuuttia. Mukaan ovat tervetulleita lapset, jotka ovat alle vuoden ikäisiä ja jaksavat kannatella päätään (noin 3kk-1v). Lue lisää täältä.

Viking Training Fatburner Bootcamp – ryhmä on täynnä!

Kaipaatko kehosi kesän jälkeen viritystä syksyä ja talvea varten? Haaveiletko timmistä ja vahvasta vartalosta? Viking Training Fatburnet Bootcamp  -ryhmävalmennuksella  saat ammattilaisten laatiman valmennuskokonaisuuden, joka tähtää rasvanpolttoon sekä suorituskyvyn edistämiseen toiminnallisen harjoittelun keinoin! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta toiminnallisesta- tai saliharjoittelusta ja voit osallistua valmennukseen riippumatta fyysisen kunnon tasostasi. Valmennus starttaa ma 21.1.2019 klo 18 Oz MAXin toiminnallisessa salissa. Lue lisää täältä.

 

IlmoittautuminenKylläEn


Hyväksyn sopimus- ja varausehdot

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.