Liity nyt jäseneksi!

Jäsenyydet

Suosituin

MAX jäsenyys

MAX 12 kk

49,90 €/kk
12 kk määräaikainen sopimus*, ei liittymismaksua.

MAX 3 kk

54,90 €/kk
3 kk määräaikainen sopimus*, ei liittymismaksua.

MAX

59,90 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva sopimus, ei liittymismaksua.
MAX jäsenyys on sinulle, jos haluat hyödyntää Oz MAXin ryhmäliikuntatunnit, sisäpyöräilyt sekä kuntosalit ja toiminnallisen salin. MAX jäsenyys sisältää ilmaisen lastenhoitopalvelun sekä virtuaalitunnit. MAX jäsenyys on suosituin jäsenyystyyppimme.

GYM jäsenyys

GYM 12 kk

33,90 €/kk
12 kk määräaikainen sopimus*, ei liittymismaksua.

GYM 3 kk

36,90 €/kk
3 kk määräaikainen sopimus*, ei liittymismaksua.

GYM

39,90 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva sopimus, ei liittymismaksua.
GYM jäsenyys on sinulle, jos haluat käyttöösi kuntosalit ja toiminnallisen salin itsenäistä harjoitteluasi varten. GYM jäsenyys sisältää ilmaisen lastenhoitopalvelun sekä virtuaalitunnit.

Päiväajan jäsenyys

MAX päivä

29,90 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva. ei liittymismaksua

GYM päivä

24,90 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva. ei liittymismaksua.
Sinulle, joka haluat edullisemman vaihtoehdon ja sinulla on mahdollisuus harrastaa päiväsaikaan. Pääset sisälle ma-su klo 05.00-16.30 välillä, ei poistumisaikaa. MAX päivä oikeuttaa ryhmäliikuntatunteihin sekä virtuaalitunteihin, jotka alkavat ennen klo 16.30.

Perhejäsenyys

PerheMAX

54 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva. Ei liittymismaksua.

PerheGYM

35 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva. Ei liittymismaksua.
Sinulle, jonka perheenjäsenellä on jo normaalihintainen MAX tai GYM jäsenyys. Saat itsellesi jäsenyyden edullisempaan hintaan ja ilman määräaikaa. Perhejäsenyyttä ei voi yhdistää yritys- tai päiväajan jäsenyysvaihtoehtoon. Perhejäsenyys sisältää ilmaisen lastenhoitopalvelun sekä virtuaalitunnit.

Yritysjäsenyys

MAX Business

54 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva, ei liittymismaksua.

GYM Business

35 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva, ei liittymismaksua.
Sinulle, jonka työnantaja on sopinut Liikuntakeskus Oz MAXin kanssa yrityssopimuksen. Olet oikeutettu myös viikon kokeilujäsenyyteen sinulle ja puolisollesi. Oletko itse työnantaja? Lue lisää täältä. Business jäsenyys sisältää ilmaisen lastenhoitopalvelun sekä virtuaalitunnit.

OKKL -jäsenyys

MAX OKKL

39 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva. Ei liittymismaksua.

GYM OKKL

29 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva. Ei liittymismaksua.
Sinulle, jolla on voimassa oleva Oulun korkeakoululiikunnan (OKKL) sporttipassi.

Kerta ja sarjakortit

Kertakäynti

12
Asiakaspalvelun aukioloaikoina.

KymppiMAX

89
Kymmenen kerran sarjalippu, voimassa 6 kuukautta. Oikeuttaa kuntosaliin, sekä kaikkiin ryhmäliikuntatunteihin. KymppiMAX kulkiessasi tarvitset myös kulkuavaimen (hinta 10€). Jos sinulla ei vielä ole kulkuavainta, voit käydä ostamassa sen asiakaspalvelustamme ma-to klo 17-20.00

Oz MAX viikko

25
1 viikon jäsenyys, Ostettavissa asiakaspalvelusta ma-to klo 17-20

Jäsenenämme saat erilaisia etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Kaikissa Oz Maxin jäsenyyksissä on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Ellet ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin,   kun perut jäsenyytesi 14 päivän sisällä liittymisestäsi.  Valitse mieleisesi jäsenyys ja liity nyt.

MAX jäsenyys

Sisältää kuntosalit, toiminnallisen salin, sisäpyöräilyn, ryhmäliikuntatunnit, virtuaalitunnit sekä lastenhoitopalvelut.

GYM jäsenyys

Sisältää kuntosalit ja toiminnallisen salin vapaan käytön, virtuaalitunnit sekä lastenhoitopalvelut.

*Määräaikainen sopimus

Sopimus jatkuu määräaikaiskauden jälkeen toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla, ellei sopimusta irtisanota viimeistään kuukautta ennen määräajan päättymistä.

Voit koska tahansa purkaa määräaikaisen 3 kk ja 12 kk jäsenyyden yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Tällöin maksat toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden ja määräaikaisen jäsenyyden erotuksen käyttämiltäsi kuukausilta.

Toistaiseksi voimassaoleva

Toistaiseksi voimassaolevissa sopimuksissa irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi.

Kun ostat jäsenyyden verkkokaupasta, niin nouda kulkuavain asiakaspalvelustamme sen aukioloaikoina.

Laskutus

Suosittelemme e-laskutusta. Voitte käydä aktivoimassa e-laskutuksen verkkopankistanne. (E-laskutuksen voi aktivoida verkkopankista tilaamalla e-laskuja laskuttajalta: Liikunta- ja viihdekeskus Oz MAX Oy / Ropo Capital. Verkkopankki kysyy asiakasnumeroa laskun kohdistamiseksi oikealle henkilölle. Jos haluat laskun paperisena, veloitamme paperilaskusta 5€ laskutuslisän, e-laskutuksesta ei tule laskutuslisää.

Jäsenyyden voit laittaa tauolle

Jäsenyyden voi laittaa tauolle 1-3 kuukaudeksi kerrallaan. Taukomaksu on 5€/kk jokaiselta alkavalta kuukaudelta. Tauosta tulee ilmoittaa viimeistään yhtä kalenterikuukautta ennen tauon alkua.

Tauottaminen ja hyvitykset eivät lyhennä mahdollista sopimuksen määräaikaa eikä sopimus voi päättyä taukoon.

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.