Goljatit saapuvat

Tammi-helmikuussa saamme salille uusia asukkeja, kun Goljatit tulevat täydentämään laitekapasiteettiamme!

Kuulutko sinäkin siihen joukkoon, jonka polvet eivät kestä hack kyykkyä? Vai ottaako hack enemmän selkään, kuin jalkoihin? Tässä on suuren määrän kehuja keränneen Goljat hackin uusin Super malli. Goljatin hack on jopa maailman parhaaksi hack kyykkylaitteeksi tituleerattu laite, eikä suotta. Goljatissa on normaalia loivempi kulma ja se vähentää selkään kohdistuvaa rasitusta. Loivempi kulma mahdollistaa myös suurempien painojen käytön ja voimien loppuessa liike ei pysähdy kuin seinään. Huomiota herättävän iso jalkalevy säästää puolestaan polvia. Tässä jalat saa tarpeeksi ylös ja varpaat eivät jää polvien varjoon.
Goljatin tasapenkki kovaan käyttöön. Penkki vastaa mitoitukseltaan penkkipunnerruspenkkiä ja se sopii hyvin myös esim. power rackiin ja smithiin. Kaikki Goljatit ovat kotimaisia kovaan kuntosalikäyttöön tarkoitettuja, erittäin laadukkaita ja viimeisteltyjä kuntosalilaitteita.

 

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.