su 23.9 - ke 26.9

Avoimet ovet ma 24. – to 27.9.

Vietämme liikuntapäivien kunniaksi Oz MAXissa avoimia ovia ma 24.- 27.9.

Tule kokemaan kanssamme liikunnan iloa ma – to klo 15-20. Käytössäsi on yli 2000m2 liikunnallista tilaa: kuntosali, toiminnallinen sali ja ryhmäliikuntatunnit. Lisäksi hierojamme, fysioterapeuttimme ja personal trainerimme tarjoavat erilaista hyvinvointiin liittyviä hemmotteluhoitoja ja muuta ohjelmaa! Saunat ovat lämpimänä ja kahavia ja naposteltavaa tottakai tarjolla! Avoimien ovien aikaan, myös GYM -jäsenemme saavat osallistua veloituksetta ryhmäliikuntatunneille.  HOX! Ryhmäliikuntatunneille on rajattu paikkamäärä. Pääset mukaan saapumisjärjestyksessä.

Ammattilaisina mukana ovat koulutetut hierojamme Tomi Valtanen, Jesse Wendelin, Antti Flyktman, Marjo Pajuluoma sekä fysioterapeuttimme Mika Toivainen. Personal trainerimme Mika Kankainen, Antti Talonen ja Hanna Yliperttula ovat edustamassa valmennustiimiämme. Tule rohkeasti juttelemaan!

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.