Liikuntakeskus Oz MAXin ETÄ tunnit

Liikuntakeskus Oz MAX tarjoaa live tunnit ETÄ palveluna sinulle suoraan kotiin

Lähetämme jäsenillemme s-postilla uutiskirjeen joka maanantai, josta löydät linkit suoraan ETÄ tunneille. Tarkistathan, että s-posti ei ole mennyt roskapostiisi tai tarjoukset kansioon. Jos et saa s-postia, niin olethan yhteydessä info@ozmax.fi

Sinun ei tarvitse varata ETÄ tuntia etukäteen. Tuntien Linkin kautta pääset suoraan osallistumaan haluamallesi ETÄ tunnille.

Osa ETÄ tunneista myös nauhoitetaan, jolloin voit käydä saman viikon tunteja katsomassa uudestaan. Les Mills ja zumba tunteja ei voida tallentaa tekijän oikeuksista johtuen. Tallenteina jää linkkien taakse Oz basic ja RPV tunnit.

Liikuntakeskus Oz MAX on edelleen auki normaalisti ja myös ryhmäliikuntatunnit pyörivät poikkeuslukujäjestyksen mukaan. Paikkoja on Oz MAXissa järjetettäville tunneille rajoitetusti 9 paikkaa. Jos haluat osallistua paikan päällä live tunnille, niin silloin suosittelemme varaamaan paikan varausjärjestelmästämme https://ozmax.fi/palvelut/ryhmaliikuntatunnit/

Oz MAXin videokirjasto on nyt avattu!

Olemme myös alkaneet kuvata videokirjastoon Oz Maxin ohjaajien, personal trainereiden, hierojien sekä fysioterapeuttien ohjaamia treeni-, kehonhuolto-, jumppa- sekä kotitreenivideoita. Videokirjastosta löydät videoiden avulla miten voit treenailla sekä miten voit huolehtia omasta hyvinvoinnistasi kotioloissa, kodin ympäristössä sekä luonnossa.

Pääset Oz MAXin jäsenenä nauttimaan videokirjastosta netisivuiltamme. Tarvitset salasanan päästäksesi katsomaan videoita. Salasana löytyy jäsenille lähetetystä uutiskirjeestä s-postista.

Les Mills kotitreenivideot striimauspalveluna  kotiisi

Muistathan myös, että Les Mills on avannut oman striimauspalvelun, jossa Oz MAXin jäsenet saavat käyttöön veloituksetta 95 eri Les Mills ohjelmaa kahdeksassa eri kategoriassa. Palvelu on käytössä seuraavat kaksi (2) kuukautta. Saat uutiskirjeen mukana linkin jonka takaa löytyy myös Les Mills ohjelmia, joita ei ole saatavilla muualla, esimerkiksi Les Mills Mindfulness-osio. Mindfulness sisältää mm. hengitysharjoituksia, meditaatio-ohjelmia ja kehonhuoltoa.

Oz MAXin jäsenille HUIKEA jäsenetu yhteistyössä maailman suurimman ryhmäliikuntatuntien tuottajan Les Millsin kanssa!

Les Mills On Demand on online-harjoittelupalvelu, jolla voit tehdä lempitreenisi MILLOIN, MISSÄ ja KOSKA vaan!

Les Mills On Demand-palvelun avulla sinulla on rajaton pääsy miljoonien ihmisten rakastamiin Les Mills-treeneihin. Palvelussa on 13 eri lajia ja yli 800 erilaista treeniä kestoltaan 15-55 minuuttia.

Oz MAXin jäsenenä saat 30 päivän ILMAISEN kokeilun ja halutessasi jatkaa palvelun käyttöä etuhintaan 9,95€/kk (norm. 12,95€/kk). Voit halutessasi lopettaa palvelun käytön koska tahansa.

Näistä kaikista palveluista löydät linkit uutiskirjeestä, jonka lähetämme s-postina jäsenillemme  joka maanantai.

Hienoja treenihetkiä.

T. Oz MAXin poppoo.

 

 

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.