ti 24.7 - ti 24.7

Pilates -puistojumppa

Oz MAXin ilmaiset puistojumpat ovat täällä!

Mukana eri lajeja aina sykettä nostattavasta Fight For Fitnessistä rauhalliseen, mieltä hellivään joogaan. Kesäilmoista ja liikunnasta pääset nauttimaan ammattitaitoisten huippuohjaajien tsemppaamana. Nämä tunnit sopivat jokaiselle!

Otathan mukaasi oman jumppamaton tai viltin alustaksi. Tarvittaessa pukutilamme ovat käytettävissäsi. Tunneilla on säävaraus. Ilmoitamme mahdollisesta peruuntumisesta Facebook -sivullamme. Jumppiin osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautuminen ei velvoita sinua mihinkään. Lisäksi uudella tutustujalla on mahdollisuus kokeilla palveluitamme 10 päivän ajan veloituksetta!

Kerro meille Facebookin tapahtuma -sivullamme osallistuvasi mukaan!

Pilates

Pilates yhdistää modernin liikunnan periaatteet, uudenaikaisen ajattelun selkärangan kuntoutuksesta sekä urheilullisen suorituksen lumon. Pilateksessa tavoitteena on terve, vahva ja notkea tukiranka, sekä oman kehon tunteminen ja hallinta. Harjoitteet on suunniteltu palauttamaan selkärangan luonnolliset kaaret ja tasapainottamaan niveliä ympäröiviä lihaksia. Metodissa painotetaan erityisesti lapaluiden asentoa ja liikettä.