Personal training

Motivoidu ja kehity henkilökohtaisella personal trainer -valmennuksella!

Oz MAXista Oulun Kaakkurista löydät huippujoukon ammattitaitoisia personal trainereita, sekä laadukkaat tilat valmennukseen kuin valmennukseen! Tutustu PT-tiimiimme ja tilaa ilmainen 15 min konsultaatio, jonka aikana selvitämme, kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tilaa konsultaatio täyttämällä lomake, minkä jälkeen valmentaja ottaa sinuun yhteyttä. Konsultaation tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Jokaisella valmentajalla on oma hinnastonsa ja valmennussopimus tehdään suoraan valmentajan kanssa. Hinnastot löydät valmentajien omilta verkkosivuilta, joihin on suora linkki valmentajan esittelyn kohdalla. Voit myös tilata valmentajan laatiman kuntosaliohjelman suoraan verkosta! Ohjelma laaditaan toiveittesi mukaan yksilöllisyys huomioiden.

Oz MAXilla voit myös treenata ulkopuolisen valmentajan kanssa. Valmentajalta veloitetaan tällöin kertakäynnin hinta.

Tilaa ilmainen konsultaatio

  Valmentajat

  Mika Kankainen

  Mika Kankainen

  +358 451 242 632

  Verkkosivut

  Moi! Olen Mika Kankainen ja autan sinua erittäin mielelläni tavoitteissasi, olkoon sitten kyse painon pudotuksesta, kehon kiinteyttämisestä, tai vaikkapa voiman ja lihasmassan rakentamisesta. Olen valmentanut yhteensä 14 vuotta ja asiakkaitani ovat olleet mm. Kärppien liigajoukkue sekä Beach Volleyn maailmanmestari. Sen lisäksi satoja yksityishenkilöitä vuosien varrella. Erityisosaamisalueeni on voiman ja lihasmassan hankkimisessa sekä kehonkoostumuksen muokkauksessa. Arvojani ovat inhimillisyys, rehellisyys ja avoimuus, ammattitaito sekä yksilöllinen kohtaaminen.

  Antti Talonen

  Antti Talonen

  +358 451 656 227

  Verkkosivut

  Antti on Trainer4You:n kouluttama kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Valmennuksissa korostuu asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet. Ohjelmia tehdessä pystyn ottamaan huomioon sinun toiveesi ja mahdolliset rajoitteet tai vammat, samalla ymmärtäen arkielämän haasteet. Tarjoan saliohjelmia, PT -palveluita sekä opastettuja tekniikkatunteja. Lähellä sydäntäni ovat voimannosto ja kuntosaliharjoittelu. Aina kun näet minut paikalla Oz MAXissa, älä ujostele moikata!

  Hilma Sääskilahti

  Hilma Sääskilahti

  0408382882

  Hei, Olen Hilma Sääskilahti. Personal traineriksi ja liikuntaneuvojaksi olen valmistunut 2019. Kun kaipaat apua kuntosalille, elämäntapamuutoksiin, ravintoasioihin, ota yhteyttä! Valmentajana olen kannustava, empaattinen, jämäkkä ja ammattitaitoinen. Yhteistyössä minulle tärkeitä arvoja ovat motivoituneisuus, luottamus ja hyvät sosiaaliset taidot. Autan sinut mielelläni tavoitteisiisi.