LES MILLS+ palvelusta löydät yli 1000 eri treeniä.

Oz MAXin jäsenille  jäsenetuja yhteistyössä maailman suurimman ryhmäliikuntatuntien tuottajan Les Millsin kanssa!

Tiedämme, että fyysinen aktiivisuus on tärkeä osa vahvan immuunijärjestelmän rakentamista ja ylläpitoa.
Säännöllisen fyysisen aktiivisuuden on todettu myös vähentävän stressitasojamme ja parantavan
psyykkistä hyvinvointiamme.
Jotta voit ylläpitää aktiivista elämäntyyliäsi, milloin vain ja missä tahansa, tarjoamme yhdessä Les Millsin
kanssa sinulle onlinetreenejä alennettuun hintaan.

Tästä linkistä pääset palveluun:

http://link.lesmillsondemand.com/SHaU

Kun rekisteröidyt palveluun, tulee sinun lisätä samalla maksukorttisi tiedot. Ei silti hätää, sillä
automaattiveloitus aktivoituu vasta 30 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Kun kokeilujakso on
päättynyt, jatkuu LES MILLS+ -tilauksesi 9.95 EUR kuukausihintaan. Normaali kuukausihinta on 14.95
EUR.

LES MILLS+ palvelusta löydät yli 1000 eri treeniä. Voit treenata klassikoita, kuten BODYPUMP- ja BODYCOMBAT-tunteja, tehdä mindfulness-harjoituksia tai aktivoida myös lapsesi BORN TO MOVE- tuntien avulla. Treenit ovat kestoltaan 15-55 minuuttia ja vaihtoehtoja löytyy kaikille kuntotasosta riippumatta.

Terveisin Liikunta- ja viihdekeskus Oz MAX Oy

Les Millsin ostoehdot: Uusia jäseniä laskutetaan ilmaisen kokeilujakson jälkeen, mutta he voivat peruuttaa tulevat maksut milloin
tahansa.
*Kokeilujakso on ainoastaan uusille tilaajille, yksi per käyttäjä.

Nyt huikea lisäpalvelu Oz MAXin jäsenille, Les Mills virtuaalitunnit!

Les Mills virtuaalitunnit ovat saapuneet lisäpalveluna Oz MAXiin.
Käytettävissäsi ryhmäliikuntasalissa ovat Les Mills Bodypump, Les Mills BodyBalance sekä Les Mills BodyCombat virtuaalitunnit.

Ryhmäliikuntasalin ollessa vapaana voit käydä omatoimisesti haluamallasi virtuaalitunnilla valitsemalla mieleisesi tunti salissa olevalta näytöltä. Virtuaalitunteja löytyy myös ryhmäliikuntakalenterista, tunnin perässä silloin maininta virtual.

Tervetuloa!

Liikuntakeskus Oz MAX tarjoaa live tunnit ETÄ palveluna sinulle suoraan kotiin

Lähetämme jäsenillemme s-postilla uutiskirjeen joka maanantai, josta löydät linkit suoraan ETÄ tunneille. Tarkistathan, että s-posti ei ole mennyt roskapostiisi tai tarjoukset kansioon. Jos et saa s-postia, niin olethan yhteydessä info@ozmax.fi

Sinun ei tarvitse varata ETÄ tuntia etukäteen. Tuntien Linkin kautta pääset suoraan osallistumaan haluamallesi ETÄ tunnille.

Osa ETÄ tunneista myös nauhoitetaan, jolloin voit käydä saman viikon tunteja katsomassa uudestaan. Les Mills ja zumba tunteja ei voida tallentaa tekijän oikeuksista johtuen. Tallenteina jää linkkien taakse Oz basic ja RPV tunnit.

Liikuntakeskus Oz MAX on auki normaalisti ja myös ryhmäliikuntatunnit pyörivät poikkeuslukujäjestyksen mukaan. Paikkoja on Oz MAXissa järjetettäville tunneille rajoitetusti noin 40% normaalista osallistujamäärästä. Jos haluat osallistua paikan päällä live tunnille, niin silloin suosittelemme varaamaan paikan varausjärjestelmästämme https://ozmax.fi/palvelut/ryhmaliikuntatunnit/

Oz MAXin videokirjasto on nyt avattu!

Olemme myös alkaneet kuvata videokirjastoon Oz Maxin ohjaajien, personal trainereiden, hierojien sekä fysioterapeuttien ohjaamia treeni-, kehonhuolto-, jumppa- sekä kotitreenivideoita. Videokirjastosta löydät videoiden avulla miten voit treenailla sekä miten voit huolehtia omasta hyvinvoinnistasi kotioloissa, kodin ympäristössä sekä luonnossa.

Pääset Oz MAXin jäsenenä nauttimaan videokirjastosta netisivuiltamme. Tarvitset salasanan päästäksesi katsomaan videoita. Salasana löytyy jäsenille lähetetystä uutiskirjeestä s-postista.