Oz MAXin kesän ryhmäliikuntakalenteri

Oz MAXin kesän ryhmäliikuntakalenteri on nyt valmis ja kuten viime kesänäkin, tunnit ovat nähtävissä reaaliaikaisesti varausjärjestelmässämme.

SPRINT ja BODYSTEP jäävät kesätauolle, mutta olemme jälleen saaneet uutuuksia ja hieman vanhempiakin tuttuja koristamaan kalenteriamme:

Kehoa pääset huoltamaan jopa 75 minuutin kesäillan jooga- sekä roller + venyttely -tunneilla. Lisäksi mukana on tuttuun tapaan Pilatesta sekä BODYBALANCEA. Jos olet kunnon hikitreenin tarpeessa, miltäpä kuulostaisi supertehokas yhdistelmätreeni, kun suositus Les Millsin tunnit, BODYATTACK30 ja TONE30 ovat näppärästi peräkkäin lukkarissa?

Uutuksia Luvassa!

Ulos pyöräilemään! – Oz Basic Outdoor55 on perustason pyöräilytunti, joka sopii niin lajiin tutustumista aikoville kuin jo pidempään lajia harrastaneille. Tunti pidetään nimensä mukaisesti ulkona, hyödyntäen mm. Kaakkurin ja Metsokankaan pyöräilyreittejä! Tunti starttaa Oz MAXin ulko-ovien edestä, johon kokoonnumme ennen tunnin alkua. Tulethan paikalle omalla pyörällä. Hox! Tämä tunti järjestetään joka toinen viikko säävarauksella. Seuraathan reaaliaikaista kalenteriamme netissä.

Oz Intese45 Tämä tässä onkin vanha tuttu. Jos joku jäi kaipalemaan SPRINT -tuntia, tässä on oiva korvike. Tunnilla tehdään intervallivetoja ajoittain jopa maksimikestävyysalueelle. Erinomainen vauhtikestävyyttä harjoittava tunti.

Puistojumpat: Jos lempparituntisi jää tauolle, älä huoli. Viemme ryhmäliikuntaa myös ulos auringonpaisteeseen, kun Oz MAXin puistojumpat tulevat. Jos jokin lempparisi on siis sinulle hankalaan aikaan lukkarissa, pääset sitä treenailemaan ehkä ulkosalla. Tulevista puistojumpista tiedotamme myöhemmin lisää 😉

Kesän lukkari on voimassa 28.5.-26.8.

Lämpöä ja aurinkoa toivoen,

Oz MAXin väki

Julkaistu: 11.05.2018