Sisäpyöräily

Oz MAX sisäpyöräilyn tuntivalikoimaan kuuluu useita vaihtoehtoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivan tunnin kuntotasonsa mukaan. Sisäpyöräily on tehokas tapa kohottaa fyysistä kuntoa ja polttaa rasvaa. Treenissä lihasrasitus kohdistuu hengitys- ja verenkiertoelinten lisäksi pääsääntöisesti alavartalon lihaksiin.

Oz MAX -sisäpyöräilytunneilla on käytössä huippuluokan Keiser M3+ -pyörät. Pyörät on varustettu ajotietokoneilla, jotka tuovat harjoitteluusi uuden ulottuvuuden.

Aina ennen tunnin alkua ohjaaja neuvoo pyörän säädöissä ja auttaa jokaisen asiakkaan turvallisesti matkaan.

Oz Basic

Oz Basic-tunti on perustason sisäpyöräilytunti, joka sopii niin lajiin tutustumista aikoville kuin jo pidempään lajia harrastaneille. Tunnilla poljetaan kuin luonnollisissa pyöräilyolosuhteissa hyödyntäen ylämäkiä ja tasamaita samalla liikkuen vaihtelevasti peruskestävyys- ja vauhtikestävyysalueilla mukaansatempaavan musiikin mukana. Oz Basic-tunnilla käytetään helppoja perusajoasentoja.

Oz Basic Syke

Syke -tunnit noudattavat Basic -tuntien rakennetta. Tunneilla hyödynnetään Polar Flow for Club -konseptia. Tunnille osallistuville jaetaan Polar-sykesensorit, jotka siirtävät polkijan sykkeen Bluetooth-tekniikalla tunnilla hyödynnettävään seurantaohjelmaan. Voit käyttää myös omaa sensoriasi. Jokainen osallistuja seuraa omaa sykettään valkokankaalle heijastetusta seurantaohjelmasta, joka ilmoittaa sen hetkisen sykkeen prosentteina maksimisykkeestä. Sykeohjatuille tunneille tarvitset Polar Flow -tunnukset. Voit luoda ne ilmaiseksi täältä: https://flow.polar.com/

Oz Intense

Tunnilla tehdään intervallivetoja ajoittain jopa maksimikestävyysalueelle. Tunti on haastavampi kuin Basic, ja sopii sinulle jos olet jo jonkin aikaa harrastanut sisäpyöräilyä. Oz Intense on rasittavuudeltaan kovatasoinen intervallitreeni, jossa liikutaan monipuolisesti eri sykealueilla. Erinomainen vauhtikestävyyttä harjoittava tunti.

Varaa paikkasi tunnille