Valmentaja ja hieroja Anu Junnila

Oz MAXin valmennus- ja hierontatiimi vahvistuu

Anu Junnila aloittaa valmentajana Oz MAXissa! Anulla on yli 15 vuoden kokemus valmentajana toimimisesta. Hän on erikoistunut kestävyyspuolelle, kuntouttavaan harjoitteluun ja mentaaliseen valmennukseen. Hän auttaa Sinua toki kaikissa liikkumiseen ja ravintoon liittyvissä asioissa ja vahvistaa Oz MAXin ammattilaisten tiimiä myös hierontapuolella. Koulutettuna hierojana hänen palveluista löydät klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi mm. fasciakäsittelyt ja kinesioteippaukset.

Anun vapaa-aikaan kuuluu vahvasti oma aktiivinen urheilun harrastaminen mm. triathlonissa ja maasto-sekä ampumahiihdossa.
Käy tutustumassa:
Anun terveiset: Mahtavaa palata taloon! Olen toiminut täällä valmentaja heti keskuksen avautumisesta vuoteen 2016 saakka. Mikäli kaipaat valmentajaa, joka auttaa Sinua monella eri osa-alueella sekä ottaa kokonaisuutesi huomioon yksilöllisesti tule reilusti juttusille tai laita s.postia. Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta!
  • anu.huippumoodi@gmail.com
  • 0405939330

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.