Uusia ammattilaisia Oz MAXiin!

Oz MAXin palvelut saavat täydennystä, kun taloon saapuu personal trainer Lotta Lindström, sekä fysioterapeutti Susanna Liukkonen, jolta saatavissa on myös hierontaa, akupunktiota ja muita hemmotteluhoitoja!

Alla näiden ammattilaisten tervehdykset Oz MAXilaisille:

Personal trainer Lotta Lindström

Heipä hei!

Olen Lotta, koulutettu ja lisensoitu personal trainer Oulusta. Minulla on pitkä kilpailutausta yleisurheilusta ja uimisesta, sekä kokemusta lajikohtaisesta valmentamisesta.  Nykyään kuitenkin kuntosaliharjoittelu ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittäminen ovat se mun juttu. Valmennuksissani prosessi lähtee liikkeelle asiakkaan omasta tahdosta ja tavoitteista. Olit sitten vasta-alkaja tai jo harrastelija, uskon pystyväni auttamaan sinua tavoitteissasi tai tarvittaessa luomaan sellaisen. Olen vahvimmillani toiminnallisessa harjoittelussa, lihasmassan kasvattamisessa, kehonmuokkauksessa sekä liikkuvuuden kehittämisessä.  Toivon asiakkaideni sitoutuvan yhteistyöhön pidemmäksi aikaa, jotta saamme räätälöityä kunnon suunnitelman ja pitkäkestoisia tuloksia.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon ottamalla yhteyttä suoraan minuun tai Oz MAXin henkilökuntaan.

Pilkettä silmäkulmassa ja hyviä treenejä odotellessa!

Terkuin, Lotta

Fysioterapeutti Susanna Liukkonen

Hei, olen Liukkosen Susanna ja olen nyt liittynyt Oz MAXin hyvinvointipalveluiden tiimiin. Tarjoamiani palveluja ovat mm. hieronta ja fysioterapiapalvelut, akupunktiohoito sekä erilaiset
hemmotteluhieronnat. Nyt tutustumistarjouksena kaikista toukokuulle varatuista hoidoista -10% alennus. Tervetuloa tutustumaan!

Voit tutustua palveluihini ja varata ajan fysioterapiaan tai vaikkapa ihanaan suklaahierontaan täältä.

Ota yhteyttä

  • 044 5760257
  • susanna@hoitolapihlajankukka.fi

Terkuin, Susanna

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.