pe 14.6

TWERKSHOP LA 15.6.

TWERK -valloittaa Oz MAXin la 15.6. TWERKSHOPILLA!

Twerkshop on avoin taso, joka sopii niin aloittelijoille kuin lajia jo harrastaneille. 1.5h aikana harjoittelemme TWERKin tekniikoita ja teemme koreografian. Twerkkaus on mimmienergiaa parhaimmillaan ja asennetta vaativa tanssilaji. Kurssi on rajattu vain naisille. Liikkeet ovat alavartalopainotteisia ja laji sisältää paljon erilaisia tekniikoita. Osa liikkeistä tehdään lattiatasossa, joten mukana on hyvä olla polvisuojat (lentopallosuojat ovat oiva valinta) tai voit kääriä säärystimet pehmikkeeksi. Lisäksi tarvitset juomapullon, hikipyyhkeen ja kengät. Suihku ja sauna ovat treenin jälkeen käytettävissäsi. Omaa asukokonaisuuttaan voi piristää rohkeasti vaikkapa verkkosukkahousuilla ja polvisukilla! Vetäjänä toimii Helena Tahkola, jolla on yli 20 vuoden tanssikokemus SM -tasolta niin streetistä ja showtanssista TWERKKAUKSEEN ja opettamiseen.

  • Kurssin nimi: TWERKSHOP
  • Vetäjä: Helena Tahkola
  • Aika: La 15.6. klo 11.30-13:00
  • Kesto: 1.5h
  • Paikka: Liikuntakeskus Oz MAX, Kaakkurinkulma 4, 90410 Oulu
  • Maksu: Oz MAXin jäsenet 15€, muut 20€. Maksu ennen kurssia Oz MAXin vastaanottoon ma-to klo 15-20 tai lauantaina paikanpäällä. Maksuvälineenä kortti, käteinen tai liikuntaetu.

ILMOITTAUTUMINENKylläEn


Hyväksyn sopimus- ja varausehdot

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja Ehdot

 


 

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.