Syksyn 2019 ryhmäliikuntakalenteri

Oz MAXin syksyn 2019 ryhmäliikuntakalenteri on nyt julkaistu!

Les Millsin suosikkitunnit, tanssilliset, kehonhuollolliset sekä Oz MAXin omat Viking-tunnit luovat tutut raamit lukkarille!

Syksyn lukujärjestys on voimassa 26.8.-8.12.2019

Lataa lukkari ryhmäliikuntasivulta

 

Syksyn uutuudet

Les Mills GRIT Cardio 30

Les Mills GRIT Cardio on todellinen HIIT -treeni! Tunti on kestoltaan 30min ja kaloreita polttava tehotreeni koko yleiskunnolle. GRIT™ Cardio parantaa hapenottokykyä ja tehostaa energiankulutusta. Tunnilla ei käytetä välineitä vaan vastuksena käytetään pelkkää kehonpainoa.

Oz Gym Kiertoharjoittelu 55

Oz Gym Kiertoharjoittelu on hauskaa ja tehokasta kiertoharjoittelua kuntosalilaitteilla. Tunnilla kehitetään lihaskestävyyttä monipuolisesti. Tavoitteena on myös madaltaa kuntosaliharjoittelun aloituskynnystä, liikkeet opitaan tekemään oikein ja tarkoituksenmukaisesti. Tunti sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille sillä harjoitteiden kuormitustaso valitaan itse.

Ihana Aamu 55

Lempeä, kehoa huoltava ja herättelevä ryhmäliikuntatunti. Tunti ei sisällä voimakkaasti niveliä rasittavia liikkeitä, joten se sopii useimmille. Erinomainen kehon- ja mielenhuoltohetki myös aktiiviliikkujille kovan treenin vastapainoksi.

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.