Päivitetty korona tiedotus 13.01.2021

Liikuntakeskuksemme on auki edelleen normaalisti. Pääset treenailemaan kulkuavaimella joka päivä klo 05-24 välillä.

Tarkista alta rajoitusten tuomat poikkeukset toiminnoissamme.

Olemme kummallisessa tilanteessa, koska kuntosaliympäristön EI ole tutkimusten mukaan todettu levittävän koronaa juuri lainkaan ja silti sitä halutaan rajoittaa. Esimerkiksi meidän keskuksessamme ei ole ollut tähän mennessä yhtään ilmoitusta, että olisi tullut altistumisia tai korona epäilyjä. Tilamme ovat isot ja avarat, joten turvavälit ovat helppo säilyttää, ilmanvaihto on tehokas ja hygieniatasosta pidämme kiinni. Iso kiitos kuuluu myös jäsenillemme, koska meillä jäsenet puhdistavat laitteita todella esimerkillisesti ja huolehtivat turvaväleistä sekä hygieniaohjeista.

Emme siis ole Liikuntakeskustamme sulkemassa, mutta seuraamme tilannetta ja tiedotamme sivuillamme mahdollisista muutoksista.

 

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ja kuntoilu ei ole koskaan ole ollut yhtä tärkeää. Kuntoilu auttaa pitämään huolta vastustuskyvystä ja immuniteetista.

Kansainvälinen kuntokeskusjärjestö IHRSA ja tutkimusyritys MXM tekivät selvityksen kuntokeskusten jäsenten positiivisista tuloksista.

Lähes 50 miljoonaa vastausta tuotti 0,0023 prosentin tuloksen.Tämä kuvastaa sitä, että kuntokeskuksissa treenataan terveenä. Tutkimus osoittaa myös sen, että kuntokeskus ei ole erityisessä roolissa taudin levittäjänä.

Lähde;  IHRSA,MXM

Muistetaan kaikki noudattaa hygieniaohjeita, niin hyvä tästä tulee:

Hygieniaohjeet

Jos olet kipeä tai tuntuu, että olet tulossa kipeäksi, älä tule salille treenaamaan älä edes lämmittelemään tai tekemään kevyesti mitään.
Pestään kädet tullessa ja mennessä sekä vapaa-ajalla.Salilla on saippuaa ja käsidesifiointiainetta useassa paikassa.
Yskitään ja aivastellaan kyynärtaipeeseen.
Vältetään kosketusta omiin kasvoihin ja toisiin ihmisiin: ei kätellä, halata tai heitellä ylävitosia.
Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa kuten vastaanotossa ja pukuhuoneissa. Voit halutessasi käyttää kasvomaskia myös liikuntasuorituksen aikana.
Ajoita osa harjoittelustasi mahdollisuuksien mukaan keskusten hiljaisempiin ajankohtiin (aamut, aamupäivät & loppuviikko).
Otetaan näillä ohjeilla kanssa treenaajat huomioon. Salilla on myös lisätty suihkepulloja, joten voit pyyhkiä laitteen puhtaaksi ennen ja jälkeen treenin.

 

Ryhmäliikuntatunnit

Päivitys 13.01.2021: Tunnit jatkuvat reaaliaikaisen lukujärjestyksen mukaan. Rajoitamme tunneille 13.1 alkaen osallistujakapasiteettia maximissaan 14 henkilöön, tällöin voidaan taata reilut turvavälit tunneilla sekä lisäämme LIVE streemauksia tunneista. LIVE streemaus tunneille pääset suoraan tuntia klikkaamalla lähettämästämme s-postista. Lähetämme s-postit 2 viikon välein maanantaisin. Videokirjastoon päivitämme koko ajan lisää tunteja.

Treenivälineiden lainaus: Nyt on mahdollisuus lainata ryhmäliikuntavälineitä sekä kahvakuulia ajalle 1.12-18.01.2021. Lainaajalla tulee olla voimassa oleva jäsenyys Oz MAXissa. Välineitä voi hakea asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-to klo 17-20 välillä.

Isot ryhmäliikuntatilamme mahdollistavat terveyden kannalta tärkeän väljyyden treenaajien välille.

  • Tulemme pitämään riittävät turvavälit tunneilla.
  • Tunneilla on 13.01.2021 alkaen paikkamäärä maximissaan 14 henkilöä.
  • Tuntien jälkeen puhdistetaan välineet
  • Tuntien välissä on pitkät tauot, jotta voit rauhassa puhdistaa laitteet ja uudet jumppaajat eivät tule saliin.
  • Tunneilla on suositeltavaa pitää mukana omaa hikipyyhettä sekä mahdollisuuksien mukaan omaa jumppamattoa.
  • ETÄ tunnit jatkuvat ja voit myös hyödyntää videokirjastoamme.
  • Ryhmäliikkuntasalissa on nyt mahdollisuus virtuaalitunteihin. Voit omatoimisesti laittaa virtuaalitunnit päälle

Muistetaan kuitenkin kaikki noudattaa huolellisesti hygieniaohjeita treenatessa.

Seuraa reaaliaikaiset tunnit täältä https://ozmax.fi/palvelut/ryhmaliikuntatunnit/

Juuri nyt on tavallista tärkeämpää pitää tunneilla mukana omaa pyyhettä ja puhdistaa jumppamatot saleista löytyvillä sumutinpulloilla huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Muista myös välineiden puhdistaminen siltä osin kuin lajisi sellaisia edellyttää.

Mikäli et pääse tai halua tulla paikan päälle treenaamaan, niin voit osallistua ryhmäliikuntatunneillemme etänä kotona. Lähetämme s-postilla 2 viikon välein maanantaisin tuntien linkin niille  joilla on voimassaoleva jäsenyys. Linkkiä klikkaamalla pääset suoraan tunnille.

Kuntosalit

Päivitys 17.12.2020: Auki normaalisti kulkuavaimella klo 05-24

 Hieronta-ja fysioterapia

Auki normaalisti

https://ozmax.fi/palvelut/hieronta-ja-fysioterapia/

Personal training palvelu

Auki normaalisti

https://ozmax.fi/personal-training/personal-trainer-oulu/

Lastenhoitopalvelu

Päivitys 17.12.2020:  Tauolla 18.01.2021 saakka

https://ozmax.fi/palvelut/lastenhoito/

Saunat

Päivitys 17.12.2020: Kiinni 18.01.2021 saakka

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to klo 17-20

 

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.