Päivitetty korona tiedotus 29.03.2021

Liikuntakeskuksemme on auki edelleen normaalisti. Pääset treenailemaan kulkuavaimella joka päivä klo 05-24 välillä.

Tarkista alta rajoitusten tuomat poikkeukset toiminnoissamme.

Olemme kummallisessa tilanteessa, koska kuntosaliympäristön EI ole tutkimusten mukaan todettu levittävän koronaa juuri lainkaan ja silti sitä halutaan rajoittaa. Esimerkiksi meidän keskuksessamme ei ole ollut tähän mennessä yhtään ilmoitusta, että olisi tullut altistumisia tai korona epäilyjä. Tilamme ovat isot ja avarat, joten turvavälit ovat helppo säilyttää, ilmanvaihto on tehokas ja hygieniatasosta pidämme kiinni. Iso kiitos kuuluu myös jäsenillemme, koska meillä jäsenet puhdistavat laitteita todella esimerkillisesti ja huolehtivat turvaväleistä sekä hygieniaohjeista.

Emme siis ole Liikuntakeskustamme sulkemassa, mutta seuraamme tilannetta ja tiedotamme sivuillamme mahdollisista muutoksista.

 

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ja kuntoilu ei ole koskaan ole ollut yhtä tärkeää. Kuntoilu auttaa pitämään huolta vastustuskyvystä ja immuniteetista.

Kansainvälinen kuntokeskusjärjestö IHRSA ja tutkimusyritys MXM tekivät selvityksen kuntokeskusten jäsenten positiivisista tuloksista.

Lähes 50 miljoonaa vastausta tuotti 0,0023 prosentin tuloksen.Tämä kuvastaa sitä, että kuntokeskuksissa treenataan terveenä. Tutkimus osoittaa myös sen, että kuntokeskus ei ole erityisessä roolissa taudin levittäjänä.

Lähde;  IHRSA,MXM

Muistetaan kaikki noudattaa hygieniaohjeita, niin hyvä tästä tulee:

Hygieniaohjeet

Jos olet kipeä tai tuntuu, että olet tulossa kipeäksi, älä tule salille treenaamaan älä edes lämmittelemään tai tekemään kevyesti mitään.
Pestään kädet tullessa ja mennessä sekä vapaa-ajalla.Salilla on saippuaa ja käsidesifiointiainetta useassa paikassa.
Yskitään ja aivastellaan kyynärtaipeeseen.
Vältetään kosketusta omiin kasvoihin ja toisiin ihmisiin: ei kätellä, halata tai heitellä ylävitosia.
Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa kuten vastaanotossa ja pukuhuoneissa. Voit halutessasi käyttää kasvomaskia myös liikuntasuorituksen aikana.
Ajoita osa harjoittelustasi mahdollisuuksien mukaan keskusten hiljaisempiin ajankohtiin (aamut, aamupäivät & loppuviikko).
Otetaan näillä ohjeilla kanssa treenaajat huomioon. Salilla on myös lisätty suihkepulloja, joten voit pyyhkiä laitteen puhtaaksi ennen ja jälkeen treenin.

 

Ryhmäliikuntatunnit

Päivitys 13.01.2021: Tunnit jatkuvat reaaliaikaisen lukujärjestyksen mukaan. Rajoitamme tunneille 13.1 alkaen osallistujakapasiteettia maximissaan 16 henkilöön, tällöin voidaan taata reilut turvavälit tunneilla sekä lisäämme LIVE streemauksia tunneista. LIVE streemaus tunneille pääset suoraan tuntia klikkaamalla lähettämästämme s-postista. Lähetämme s-postit 2 viikon välein maanantaisin. Videokirjastoon päivitämme koko ajan lisää tunteja.

Les Mills On Demand -treenikirjasto

Nyt myös saat käyttöösi veloituksetta yli 100 eri Les Mills -treeniä. Palvelu sisältää tuttujen Les Mills -lajien lisäksi uutuuksia, kuten Les Mills Dance -tunnit ja Mindfulness osion. Linkki Les Mills On Demand -treenikirjastoon löytyy Oz MAXin videokirjastosta.

Lisäksi jäsenemme saavat myös maksullisen Les Mills On Demand palvelun etuhintaan.

Les Mills On Demand on online-harjoittelupalvelu, jolla voit tehdä lempitreenisi MILLOIN, MISSÄ ja KOSKA vaan!Les Mills On Demand-palvelun avulla sinulla on rajaton pääsy miljoonien ihmisten rakastamiin Les Mills-treeneihin. Palvelussa on 13 eri lajia ja yli 800 erilaista treeniä kestoltaan 15-55 minuuttia.Oz MAXin jäsenenä saat 30 päivän ILMAISEN kokeilun ja halutessasi jatkaa palvelun käyttöä etuhintaan 9,95€/kk (norm. 12,95€/kk). Voit halutessasi lopettaa palvelun käytön koska tahansa.

Palveluun pääset täältä:

http://link.lesmillsondemand.com/SHaU

 

Treenivälineiden lainaus: Nyt on mahdollisuus lainata ryhmäliikuntavälineitä sekä kahvakuulia ajalle 1.12-.25.04.2021. Lainaajalla tulee olla voimassa oleva jäsenyys Oz MAXissa. Välineitä voi hakea asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-to klo 17-20 välillä.

Isot ryhmäliikuntatilamme mahdollistavat terveyden kannalta tärkeän väljyyden treenaajien välille.

  • Tulemme pitämään riittävät turvavälit tunneilla.
  • Tunneilla on 13.01.2021 alkaen paikkamäärä maximissaan 16 henkilöä.
  • Tuntien jälkeen puhdistetaan välineet
  • Tuntien välissä on pitkät tauot, jotta voit rauhassa puhdistaa laitteet ja uudet jumppaajat eivät tule saliin.
  • Tunneilla on suositeltavaa pitää mukana omaa hikipyyhettä sekä mahdollisuuksien mukaan omaa jumppamattoa.
  • ETÄ tunnit jatkuvat ja voit myös hyödyntää videokirjastoamme.
  • Ryhmäliikkuntasalissa on nyt mahdollisuus virtuaalitunteihin. Voit omatoimisesti laittaa virtuaalitunnit päälle

Muistetaan kuitenkin kaikki noudattaa huolellisesti hygieniaohjeita treenatessa.

Seuraa reaaliaikaiset tunnit täältä https://ozmax.fi/palvelut/ryhmaliikuntatunnit/

Juuri nyt on tavallista tärkeämpää pitää tunneilla mukana omaa pyyhettä ja puhdistaa jumppamatot saleista löytyvillä sumutinpulloilla huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Muista myös välineiden puhdistaminen siltä osin kuin lajisi sellaisia edellyttää.

Mikäli et pääse tai halua tulla paikan päälle treenaamaan, niin voit osallistua ryhmäliikuntatunneillemme etänä kotona. Lähetämme s-postilla 2 viikon välein maanantaisin tuntien linkin niille  joilla on voimassaoleva jäsenyys. Linkkiä klikkaamalla pääset suoraan tunnille.

Kuntosalit

 Auki normaalisti kulkuavaimella klo 05-24

 Hieronta-ja fysioterapia

Auki normaalisti

https://ozmax.fi/palvelut/hieronta-ja-fysioterapia/

Personal training palvelu

Auki normaalisti

https://ozmax.fi/personal-training/personal-trainer-oulu/

Lastenhoitopalvelu

Tauolla 25.04.2021 saakka

https://ozmax.fi/palvelut/lastenhoito/

Saunat

Auki normaalisti

MA-TO klo 8-11.30

MA-PE klo 17-21

LA klo 10-12.30

SU klo 17-21

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to klo 17-20

 

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.