su 12.5 - ke 15.5

Avoimet ovet ma-to 13.-16.5.

AVOIMET OVET JA ILMAINEN JUOKSUKOULU

Äitejä ja unelmien liikuntapäivää juhlistamaan avaamme ovemme ma 13.- to 16.5. klo 15-20. Käytössäsi on yli 2000m2 liikunnallista tilaa: kuntosali, toiminnallinen sali ja ryhmäliikuntatunnit. Avoimien ovien aikaan myös GYM -jäsenemme saavat osallistua veloituksetta ryhmäliikuntatunneille. Huomaathan, että ryhmäliikuntatunneille on rajattu paikkamäärä. Pääset mukaan saapumisjärjestyksessä. Katso ryhmäliikunta-aikataulumme täältä.

Ohjelma:

Ovet avoinna ma-to klo 15-20

ma: 10min ilmaiset pikahieronnat 17-20

ke: 10min ilmaiset pikahieronnat 17-20

ke: JUOKSUKOULU klo 18-19:15

  • Juoksukoulussa käydään läpi juoksutekniikkaa ja puhutaan sykealueista. Lisäksi käymme yhteislenkin Kaakkurin ympäristössä. Yhteislenkille voit osallistua, oli lähtötasosi tai temposi mikä tahansa, sillä Marja pitää porukan kärkipäätä ja Helena hännystää joukon perällä. Ilmoittauduthan tullessasi vastaanottoomme. Kokoonnumme Oz MAXin aulatilassa, josta lähdemme yhdessä liikkeelle. Osallistujille jaamme 6 viikon juoksuohjelman ILMAISEKSI mukaan!

to: 10min ilmaisia intialaisia päähierontoja 17-20

Tarjoukset:

  • ti- to WALK IN – Inbodymittaukset 10€ (ei sisällä tulosten tulkintaa)
  • Paikanpäällä huippu liittymistarjous
  • Lisäravinteet -10%
  • Avoimien ovien aikaan varatuista hieronta- ja fysioterapiapalveluista -10% alennus. Varaa aikasi täältä.

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.