ke 1.8 - ke 1.8

BODYATTACK -puistojumppa

Oz MAXin ilmaiset puistojumpat ovat täällä!

Mukana eri lajeja aina sykettä nostattavasta Fight For Fitnessistä rauhalliseen, mieltä hellivään joogaan. Kesäilmoista ja liikunnasta pääset nauttimaan ammattitaitoisten huippuohjaajien tsemppaamana. Nämä tunnit sopivat jokaiselle!

Otathan mukaasi oman jumppamaton tai viltin alustaksi. Tarvittaessa pukutilamme ovat käytettävissäsi. Tunneilla on säävaraus. Ilmoitamme mahdollisesta peruuntumisesta Facebook -sivullamme. Jumppiin osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautuminen ei velvoita sinua mihinkään. Lisäksi uudella tutustujalla on mahdollisuus kokeilla palveluitamme 10 päivän ajan veloituksetta!

Kerro meille Facebookin tapahtuma -sivullamme osallistuvasi mukaan!

BODYATTACK®

BODYATTACK® on tehokas, koko kehon kiinteytykseen ja parempaan hapenottokykyyn tähtäävä tunti. Tunnilla on intervalli-tyyppisiä jaksoja, jossa jokaista sykettä kohottavaa osuutta seuraa palautumisjakso.

Liikesarjat ovat helppoja mutta tehokkaita perusliikkeitä, kuten hyppyjä, juoksua ja kyykkyjä.  Vastuksena on ainoastaan kehon oma paino. Lihaskunto-osioissa tehdään punnerruksia ja vatsalihasliikkeitä. Ohjaaja tarjoaa mukanaolijoille vaativuudeltaan eritasoisia vaihtoehtoja liikkeiden suorittamiseen. Lopussa on rauhallinen venyttelyosuus.

BODYATTACK® parantaa sydämen ja keuhkojen toimintaa, lisää luuntiheyttä ja vahvistaa niveliä ja jänteitä, kuluttaa tehokkaasti energiaa ja kiinteyttää tehokkaasti.