Kiitos -Helena

Niin onnellinen ja kiitollinen koetuista hetkistä, kokemuksista, ystävistä, kollegoista ja jokaisesta ihmisestä, jonka olen saanut urallani Oz MAXissa kohdata. Minun tieni kulkee seuraavaksi kohti pääkaupunkiseutua ja tämän viikon jälkeen Oulu ja Oz MAX jäävät toistaiseksi taakse. Jatkan yhä liikunta-alan vastuutehtävissä ja jumppahan ei kulumallakaan tästä likasta lähde! Toivon, että näen vielä mahdollisimman monen teistä tulevan viikon aikana ja järkätään tunteja vielä Oulunkin päähän aina mahdollisuuksien mukaan. 

Vaikka paljon rakasta ja tärkeää jää taakse niin tiethän ovat siinä mielessä mukavia, että ne kuitenkin kulkevat molepiin suuntiin. Koen olevani etuoikeutettu, kun saan kertoa työskennelleeni Oz MAXissa aina sen perustamisen päivistä saakka näihin hetkiin. Ohjaamaan olen aloittanut 2011, mutta Oz MAXissa hyppäsin remmiin 2013. Vuosien myötä vastuu kasvoi ohjaajasta ryhmäliikuntavastaavaksi ja viimeiset neljä vuotta olen toiminut liikuntakeskusvastaavana. Fyskarin paperitkin tuli kouraan jossakin välissä matkaa. Oz MAX on ollut merkittävä osa elämääni useiden vuosien ajan. Empä arvannut, että nämä työt aloittaessani saisin vastata koko keskuksen operatiivisesta toiminnasta, oppia “koodaamaan” verkkosivuja ja hyvä ettei timpurinkin paperit ole jo kourassa. Opittuja asioita on valtavasti ja näiden kokemusten ja mukana olleiden ihmisten ansiosta minulle tarjoutui tämä mahdollisuus katsoa, mitä nähtävää tielleni vielä tupsahtaakaan. 

Haluan kiittää teitä kaikkia koko sydämeni pohjasta näistä vuosista. Olette jokainen, aina entisistä ja nykyisistä asiakkaista kollegoihin, työntekijöihin, yrittäjiin ja yhteistyökumppaneihin ainutlaatuisia, inspiroivia ja sykähdyttäviä ihmisiä. Erityiskiitos Jyrki Autiolle, joka on nähnyt minussa kaiken potentiaalin näitä tehtäviä varten ja kokenut nämä vuodet kanssani niin toimitusjohtajana, kuin ystävänä. Teidän kaikkien ansiosta, Oz MAX on tänä päivänä mitä on ja hitsi vie, on muuten mahtava paikka! Minä olen kiitollinen jokaisesta hetkestä ja opitusta asiasta, jotka nämä vuodet ovat minulle suoneet. 

Toivon teistä jokaiselle koko sydämestäni kaikkea hyvää.

 

Kiitos.

Helena Tahkola

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.