Pienryhmät ja kurssit

Hyvän olon pienryhmävalmennus to 21.2.- 23.5.

Oletko vasta aloittamassa harrastusta liikunnan parissa ja tunnet itsesi hieman epävarmaksi? Vaihtoehtoja on paljon, mutta mistä aloittaa? Hyvän olon pienryhmävalmennus tarjoaa sinulle matalan kynnyksen startin liikunnallisempaan elämään ja eväät pidempiaikaiseen elämäntapamuutokseen. Valmennuksessa tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin, kuntosaliharjoitteluun ja liikkumiseen yksin tai ryhmässä. Kaiken toiminnan taustalla on lempeä lähestymistapa ja perehtyminen liikuntaa tukeviin tekijöihin, kuten lepoon ja ravintoon. Lue lisää täältä.

Vauvatreeni ti 5.2. -26.3.

Vauvatreeni -tunnit ovat aikuisen ja alle vuoden ikäisen lapsen reipas liikuntatuokio ja hauskaa yhdessäoloa! Liikunnalla kehitetään niin vanhemman, kuin vauvan fyysisiä ominaisuuksia ja koetaan yhdessä onnistumisen tunteita!  Tunnit toteutetaan kurssimuotoisesti ti 5.2. alkaen  klo 11-11:45. Tunteja järjestetään yhteensä seitsemän kertaa ja ovat kestoltaan 45 minuuttia. Mukaan ovat tervetulleita lapset, jotka ovat alle vuoden ikäisiä ja jaksavat kannatella päätään (noin 3kk-1v). Lue lisää täältä.

LIFE CHANGE -pienryhmävalmennus ke 20.2.- 22.5.2019

Haluaisitko muuttaa elämäntapasi tänä vuonna viimeistä kertaa, niin että ensivuonna ei tarvitsisi enää aloittaa uudestaan? Tehdään tästä vuodesta yhdessä parempi sanoen liikakiloille heipat sekä hankitaan lisää terveitä elinvuosia! Lähde Emilian mukaan kolme kuukautta kestävään LIFE CHANGE -valmennukseen, jossa otetaan yhdessä askel kohti kevyempää, elinvoimaisempaa ja terveempää elämää. Ryhmä on tarkoitettu naisille, jotka haluavat oppia oikeat liiketekniikat, parantaa kuntoaan, polttaa rasvaa, kiinteytyä tai oppia syömään oikein ja riittävästi. Ole nopea ja varmista paikkasi heti! Valmennukseen voivat osallistua perustoimintakykyiset, eli valmennusta ei suositella niille, joilla on jokin merkittävä tuki- tai liikuntaelinsairaus. Muuten fyysisellä kuntotasolla ei ole väliä, eikä aikaisempaa kuntosalikokemusta tarvita.  Jos jokin osallistumisessa mietityttää, ota yhteyttä ja mietitään asioita yhdessä! Lue lisää täältä.

Viking Training Fatburner Bootcamp 21.1.- 18.3. – Ilmoittautuminen on päättynyt

Kaipaatko kehosi kesän jälkeen viritystä syksyä ja talvea varten? Haaveiletko timmistä ja vahvasta vartalosta? Viking Training Fatburnet Bootcamp  -ryhmävalmennuksella  saat ammattilaisten laatiman valmennuskokonaisuuden, joka tähtää rasvanpolttoon sekä suorituskyvyn edistämiseen toiminnallisen harjoittelun keinoin! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta toiminnallisesta- tai saliharjoittelusta ja voit osallistua valmennukseen riippumatta fyysisen kunnon tasostasi. Valmennus starttaa ma 21.1.2019 klo 18 Oz MAXin toiminnallisessa salissa. Lue lisää täältä.

 

IlmoittauminenKylläEn


Hyväksyn sopimus- ja varausehdot